Odpowiedz do tematu
:
Tylko nie każdy będzie się dobrze układał...
:
Bez przesady...po pół milimetra na stronę
To musiałby być wyjątkowo sztywny...
To musiałby być wyjątkowo sztywny...
:
Mój ML chrono ma 21 mm - jak pasek jest dość gruby i sztywny, to się tak dziko marszczy i słabo to wygląda
Cytat: |
To musiałby być wyjątkowo sztywny... |
Mój ML chrono ma 21 mm - jak pasek jest dość gruby i sztywny, to się tak dziko marszczy i słabo to wygląda
:
Wtedy tak, miałem to w seiko sbdm007.
Też miał 21 w uszach i 22mm sztywny i gruby łamał się, krzywił jakoś...
Ale w miarę niegruby i miękki pasek się ułoży
Santino napisał/a: |
dość gruby i sztywny |
Wtedy tak, miałem to w seiko sbdm007.
Też miał 21 w uszach i 22mm sztywny i gruby łamał się, krzywił jakoś...
Ale w miarę niegruby i miękki pasek się ułoży
:
A to na pewno!
Ja się wprawdzie poddałem i kupiłem oryginalny 21 mm.
Młody wtedy byłem i głupi
Cezar napisał/a: |
Ale w miarę niegruby i miękki pasek się ułoży |
A to na pewno!
Ja się wprawdzie poddałem i kupiłem oryginalny 21 mm.
Młody wtedy byłem i głupi
:
A żyletki w domu nie ma , żeby ciachnąć przy samych uszach heee - ten założony to 22 i leciutko obcięty.
:
Jak najbardziej wejdzie pasek 22mm w 21mm uszy. Tu w moim pierwszym Seiko właśnie 22mm carbon wciśnięty w uszy o rozstawie 21mm. Nawet się tego nie zauważa.
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-02-23, 11:10, w całości zmieniany 1 raz
suchotnik7 napisał/a: |
No właśnie, widziałem już kilka zegarków, które mają w uszach 21 mm. Bransolety 22mm odpadają ale pasek 22mm powinien chyba bez większych problemów wejść? |
Jak najbardziej wejdzie pasek 22mm w 21mm uszy. Tu w moim pierwszym Seiko właśnie 22mm carbon wciśnięty w uszy o rozstawie 21mm. Nawet się tego nie zauważa.
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-02-23, 11:10, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Ostatnio zmieniony przez Majkel 2012-02-23, 15:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem czy tak mogę spamować w swoim wątku ale chciałbym się poradzić Was więc przynajmniej dział dobry
otóż w innym temacie mahlo podał sklep gdzie ujrzałem dostępną białą mewkę na którą ostatnio się napaliłem jak reksio na szynkę.
Jeszcze młody i naiwny jestem to kliknąłem. Dzisiaj dostałem maila, że jednak nie jest dostępna i muszę czekać z tydzień albo dwa. Jednak jeśli nie chcę to zwrócą mi kasę w 100%. Pisać by zwracali czy raczej nigdzie się nie pojawi i spokojnie poczekać?
Czekać czy nie czekać, oto jest pytanie.
otóż w innym temacie mahlo podał sklep gdzie ujrzałem dostępną białą mewkę na którą ostatnio się napaliłem jak reksio na szynkę.
machlo napisał/a: |
... albo tu (wygląda na tego samego sprzedawcę): http://www.good-stuffs.co...atch-_p_47.html ... |
Jeszcze młody i naiwny jestem to kliknąłem. Dzisiaj dostałem maila, że jednak nie jest dostępna i muszę czekać z tydzień albo dwa. Jednak jeśli nie chcę to zwrócą mi kasę w 100%. Pisać by zwracali czy raczej nigdzie się nie pojawi i spokojnie poczekać?
Czekać czy nie czekać, oto jest pytanie.
Ostatnio zmieniony przez Majkel 2012-02-23, 15:15, w całości zmieniany 1 raz
:
Ja bym poczekał jak już kliknięta.
Bo później w frustrację można wpaść, szukając ponownie. A to nie mają, a to się nie odzywają...
Bo później w frustrację można wpaść, szukając ponownie. A to nie mają, a to się nie odzywają...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Poczekać z tydzień bym radził, dłużej to serducha w naszym wieku mogą nie wytrzymać
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Odpowiedz do tematu
wczoraj widziałem na yoybuy.com, mewkę M 177S-21 za 86,08 dolków