Odpowiedz do tematu
:
za mną chodzi ten z czarną PVD i całym zielonym bezelem, ale 239 ojro jak Foka za pasem to na ten moment nie
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
na allegro sa J Springsy w dobrych cenach - niestety tego, czego szukam nie ma, ale moze cos wyluskacie
http://allegro.pl/listing...s&us_id=2968636
http://allegro.pl/listing...s&us_id=2968636
beceen | ***** ***
:
A jak myślicie ?? Czy ten Sprężyna dobrze by wypadł na jakim zulu ,abo coś ?? Znaczy żeby nie był na gumie,ani na kajdanie , ani na skórze .. bo tak se myślę powoli nad jakim terenowym
:
wiesz to kwestia gustu. jeden odsądzi od czci i wiary innemu buty spadną. Jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedział
a tak btw nie miej do mnie pretensji ale ten post napisałem tylko po to żeby mieć 69 postów i spełniony jeden z warunków do uprawnień forumowych
sylwek napisał/a: |
A jak myślicie ?? Czy ten Sprężyna dobrze by wypadł na jakim zulu ,abo coś ?? Znaczy żeby nie był na gumie,ani na kajdanie , ani na skórze .. bo tak se myślę powoli nad jakim terenowym |
wiesz to kwestia gustu. jeden odsądzi od czci i wiary innemu buty spadną. Jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedział
a tak btw nie miej do mnie pretensji ale ten post napisałem tylko po to żeby mieć 69 postów i spełniony jeden z warunków do uprawnień forumowych
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
grunt że na temat
Segoy
:
JA też swego czasu polowałem na J.Springsa - najwięcej ich na ebay było.
Szkoda trochę, że do ceny 100 - 140 $ doliczają 40$ za przesyłkę z USA
Chwilowo zakup został przełożony z uwagi na inne obecnie droższe cele zegarkowe - nie chcę się na ten moment rozdrabniać
Nie mniej jednak zegarki tej firmy mi się podobają.
Szkoda trochę, że do ceny 100 - 140 $ doliczają 40$ za przesyłkę z USA
Chwilowo zakup został przełożony z uwagi na inne obecnie droższe cele zegarkowe - nie chcę się na ten moment rozdrabniać
Nie mniej jednak zegarki tej firmy mi się podobają.
:
a co powiesz o tej sprężynce bilardowej? IMO szkoda że kwarc
:
Ostatnio zmieniony przez beceen 2012-02-29, 20:07, w całości zmieniany 2 razy
design jest super, jak bede mial chwile wolnej gotowki, to biere - fun factor rowny milion
ja szukam tego:
ja szukam tego:
Ostatnio zmieniony przez beceen 2012-02-29, 20:07, w całości zmieniany 2 razy
beceen | ***** ***
:
beceen, ale ten z racji daty w sanskrycie to już chyba tylko wewnetrzny japoński rynek?
:
Data zapewne jest też po angielsku.
:
Dzięki za reckę beceen, pozbyłem się swojego SKX009 i przymierzałem się wstępnie do jakiegoś Pulsarka, ale wybrałem John'ego. I wiem że będę zadowolony.
:
I w sumie nikt mnie nic nie powiedział ,co do zastosowania zulusa w sprężynie ,, pytam jeszcze raz :: czy ktoś prócz mnie widzi takie połączenie????
:
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2012-03-01, 08:10, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2012-03-01, 08:10, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
a co my mamy widziec? jak Ci sie podoba, to zakladaj co wolisz.
do jakiego modelu chcesz to nato/zulu wsadzac?
[ Dodano: Czw 01 Mar, 2012 10:38 ]
nie, ten jest akurat globalny, ale i tak ciezko dostac
[ Dodano: Czw 01 Mar, 2012 10:39 ]
tzw globe series - fajne i chyba na allegro znajdziesz nawet
[ Dodano: Czw 01 Mar, 2012 10:40 ]
alez prosz skoro byla przydatna, to sie postaram moze cos napisac na temat drugiego jasia sprezyny z mojego wiadra, czyli brazowego perpetuala. stay tuned
I w sumie nikt mnie nic nie powiedział ,co do zastosowania zulusa w sprężynie ,, pytam jeszcze raz :: czy ktoś prócz mnie widzi takie połączenie???? |
a co my mamy widziec? jak Ci sie podoba, to zakladaj co wolisz.
do jakiego modelu chcesz to nato/zulu wsadzac?
[ Dodano: Czw 01 Mar, 2012 10:38 ]
beceen, ale ten z racji daty w sanskrycie to już chyba tylko wewnetrzny japoński rynek? |
nie, ten jest akurat globalny, ale i tak ciezko dostac
[ Dodano: Czw 01 Mar, 2012 10:39 ]
bartek.siwiec napisał/a: |
beceen, dzięki za recke Przez Ciebie zachorowałem na:
|
tzw globe series - fajne i chyba na allegro znajdziesz nawet
[ Dodano: Czw 01 Mar, 2012 10:40 ]
white_ napisał/a: |
Dzięki za reckę beceen, pozbyłem się swojego SKX009 i przymierzałem się wstępnie do jakiegoś Pulsarka, ale wybrałem John'ego. I wiem że będę zadowolony. |
alez prosz skoro byla przydatna, to sie postaram moze cos napisac na temat drugiego jasia sprezyny z mojego wiadra, czyli brazowego perpetuala. stay tuned
beceen | ***** ***
:
Dokładnie Już nawet znalazłem. Czekam tylko na efekty mojego tematu w dziale sprzedam
Odpowiedz do tematu
beceen napisał/a: |
tzw globe series - fajne i chyba na allegro znajdziesz nawet |
Dokładnie Już nawet znalazłem. Czekam tylko na efekty mojego tematu w dziale sprzedam
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek