Zegarek do ~1000zł
Odpowiedz do tematu

maciek
[Usunięty]
:
miałem gartona, przecież pisałem kilka razy, że to najfajnieszy, budżetowy chiński pilocik. :wink:

: zegar do 1000pln
Witam, poszukuje dla kolegi zegarka do 1000zl kolega jest dentysta i mowi ze najchetniej zeby to byl kwarc bo nie bedzie go czesto nakrecal. Styl zegraka w sumie dowolny chodziaz podoba mu sie omega seamaster ale jestety nie ten budzet.

sylwek
[Usunięty]
: Re: zegar do 1000pln
krol_macius napisał/a:
Witam, poszukuje dla kolegi zegarka do 1000zl kolega jest dentysta i mowi ze najchetniej zeby to byl kwarc bo nie bedzie go czesto nakrecal. Styl zegraka w sumie dowolny chodziaz podoba mu sie omega seamaster ale jestety nie ten budzet.

w tej kasie to ma 3 Parniki w automacie, i tak na dobrą sprawę nosząc codziennie inny, żadnego nie musiałby nakręcać :mrgreen:

vava
[Usunięty]
:
Na kilka tygodni odpuściłem temat zegarka, a teraz mam okazję kupić w dobrej cenie pilota od Archimede. Wcześniej nie chciałem pilota na pierwszy, podstawowy zegarek, ale to jest silniejsze ode mnie. ;) Jakiś właściciel Archimede, bądź czegoś podobnego mógłby się wypowiedzieć jak te zegarki sprawdzają się w codziennym użytkowaniu.

:
vava napisał/a:
jak te zegarki sprawdzają się w codziennym użytkowaniu.

Mnie koronka pije w pilotach :)

maciek
[Usunięty]
:
vava napisał/a:
Na kilka tygodni odpuściłem temat zegarka, a teraz mam okazję kupić w dobrej cenie pilota od Archimede. Wcześniej nie chciałem pilota na pierwszy, podstawowy zegarek, ale to jest silniejsze ode mnie. ;) Jakiś właściciel Archimede, bądź czegoś podobnego mógłby się wypowiedzieć jak te zegarki sprawdzają się w codziennym użytkowaniu.

Cezar ma rację, kopeta powyżej 44mm + lotnicza koronka + przeciętny nadgarstek to słabe połączenie na zegarek codzienny. :twisted:

Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-03-01, 16:09, w całości zmieniany 1 raz
vava
[Usunięty]
:
Tak myslalem, gdyby ktos z Was mial doswiadczenie z tym konkretnym archimede 42mm to prosze dac znac.

maciek
[Usunięty]
:
vava napisał/a:
Tak myslalem, gdyby ktos z Was mial doswiadczenie z tym konkretnym archimede 42mm to prosze dac znac.

a pokaż to archimede 42mm. :wink:

vava
[Usunięty]
:
Troszkę źle się wyraziłem. Nie miałem na myśli konkretnego egzemplarza, tylko wersję 42mm. Fotek Wam niestety nie dam, co najwyżej to co ze stronki http://www.archimede-uhren.de/EN/Pilot.htm

:
vava fajny zegarek, na 17,5cm nadgarstku lezy przyjemnie, dla mnie srednio wypadl jedynie pasek, mialem brazowy, no i pilot z jednym nitem...? :roll:

Ostatnio zmieniony przez adamku111 2012-03-01, 18:56, w całości zmieniany 1 raz
maciek
[Usunięty]
:
Koronkę mają porażającą. Oczywiście pasującą do całości, ale nie chciałbym takiej mieć w zegarku codziennym. :wink:

:
Koronka spora, ale przy 42mm koperty nie powinna może aż tak bardzo przeszkadzać :roll:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum