na yoybuy.com taka mewka stoi za 84-86 dolków +około 25 za szip i koszty to daje 110 dolków czyli mocno poniżej zakładanego funduszu,a moim zdaniem jest najładniejsza.
no i ze studenckiej kiesy dutki się przecież nie przesypują
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez symela 2012-03-02, 22:45, w całości zmieniany 3 razy
Ostatnio zmieniony przez symela 2012-03-02, 22:45, w całości zmieniany 3 razy
:
Bierz mewkę. Ten Tissot to kupa, w najgorszym razie Lorusa.
:
Ostatnio zmieniony przez bEEf 2012-03-03, 01:01, w całości zmieniany 1 raz
Ten Tissot mi się nie podoba. Z tych wszystkich tutaj zaprezentowanych, to najlepiej IMO na EDC nadaje się Mewka, co to ją Majster z Kontrol wziun i Zeżer
Ostatnio zmieniony przez bEEf 2012-03-03, 01:01, w całości zmieniany 1 raz
:
NIE CHCĘ MEWKI.
Dziękuję wszystkim za pomoc, co się miałem dowiedzieć, to się dowiedziałem. Prawdopodobnie wyborem będzie Lorus, ale cholera tam wie, muszę je jeszcze porównać gdzieś bezpośrednio do siebie na żywo.
Dziękuję wszystkim za pomoc, co się miałem dowiedzieć, to się dowiedziałem. Prawdopodobnie wyborem będzie Lorus, ale cholera tam wie, muszę je jeszcze porównać gdzieś bezpośrednio do siebie na żywo.
:
No i weź tu pomagaj człowiekowi, jak się uparł i nie chce ...
FuryDrone napisał/a: |
NIE CHCĘ MEWKI. |
No i weź tu pomagaj człowiekowi, jak się uparł i nie chce ...
:
Lorus i tyle.
:
ALAMO, nie nie nie ,,, to tutaj niektóre się uparli,żeby Osobę odwieść od pierwotnych wyborów. Ankieta wszak z dwóch się składa i trza było gadać tylko o tych dwóch No ale poszpamować trzeba
:
No i każdy przeca wskazywał Lorus'a jednak również każdy z nas proponował najlepszy wybór według własnego gustu
sylwek napisał/a: |
ALAMO, nie nie nie ,,, to tutaj niektóre się uparli,żeby Osobę odwieść od pierwotnych wyborów. Ankieta wszak z dwóch się składa i trza było gadać tylko o tych dwóch |
No i każdy przeca wskazywał Lorus'a jednak również każdy z nas proponował najlepszy wybór według własnego gustu
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Remik, jakie każdy??? a tych 4 od kłalyty (znaczy bakterii) to co?? kosmity jakie spadli z nieba?? No tak to nawet rzeczywistość idzie przeonaczyć
:
sylwek, Oj tam oj tam, czepiasz się
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
A chętnie bym się coś dowiedział więcej o tym Shanghaiu, bo niebrzydki, ale znowu nie mam pojęcia cóż to za model jest.
Słoniu napisał/a: |
Jak nie mewka to chociaż Shanghai! |
A chętnie bym się coś dowiedział więcej o tym Shanghaiu, bo niebrzydki, ale znowu nie mam pojęcia cóż to za model jest.
:
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-03-03, 16:51, w całości zmieniany 1 raz
Proszę bardzo - wujek Svedos wszystko ładnie opisał:
http://www.chinawatches.p...hlight=shanghai
http://www.chinawatches.p...hlight=shanghai
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-03-03, 16:51, w całości zmieniany 1 raz
:
Przymierzyłem dzisiaj jeszcze raz oba zegareczki i zamówiłem Lorusa.
:
pogratulować pochwal się zdjęciami jak przyjdzie
Odpowiedz do tematu
FuryDrone napisał/a: |
Przymierzyłem dzisiaj jeszcze raz oba zegareczki i zamówiłem Lorusa. |
pogratulować pochwal się zdjęciami jak przyjdzie
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.