Kolejne Seiko, pomóżcie......
Odpowiedz do tematu

: Kolejne Seiko, pomóżcie......
Nie ukrywam, ze w Seikaczach jestem rozkochany

Mam w tej chwili SARB061 i SBDC005. Mysle nad kolejnym. Prosze was o jakies pomysly.

Prawdopodobnie sprzedam jakis ze swoich zegarkow nie seikowych zegarkow i kaska pojdzie na kolejne Seiko.

Budzet mysle, ze bedzie z duzym wysilkiem do 2k, ale to juz totalnie maksa.

Na ten moment wygrywa u mnie sumo niebieskie :D , ale czy warto kupowac kolejnego sumo? fakt, ze sa genialne ...

A mam teraz te:

Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-03-04, 22:57, w całości zmieniany 2 razy
:
Karol - co się będziesz rozdrabniał :-)

Budżet tylko 3 x przekroczony :-)
http://global.rakuten.com...n/item/sbgx063/

:
Sylwek, fakt, ze piekny i fakt, ze kiedys kupie GS`a, ale zapomnialem dodac, ze na ten moment odrzucam garniaki :razz:

:
Bym brał blue sumo i się nie szczypał (u mnie na wish liście w planach może na przyszły rok..).

:
no wlasnie ja sie tez najbardzziej ku temu sklaniam, ale czy to nie przesada 2 sumiaki.... ? :D

:
A gdzie to garniak? Na bransolecie?
To typowy EDC :-)

Karol - bier niebieskiego Sumiaka. Najwyżej mi za pół ceny sprzedasz ;-)

modrzew
[Usunięty]
:
Tylko automaty czy cuś innego też wchodzi w grę?

:
Karolewskiej napisał/a:
no wlasnie ja sie tez najbardzziej ku temu sklaniam, ale czy to nie przesada 2 sumiaki.... ? :D

Kup sobie niebieska tarcze i przyrzad do sciagania wskazowek :twisted:

s

:
bateryjka odpada zdecydowanie :)

Santino, casual rowniez out :razz:

:
To bierz Wired'a niebieskiego :-)

TUTAJ

:
Tytanowy Samurai ?

:
Karol, poskładaj troszkę, dołóż troszeczkę i bieri spring drive :)
Nie ma się co rozdrabniać, będziesz miał kupę drobiazgów, a tak porządny zegar :)

:
Cezar, to faktycznie top moich marzeń :D niestety to nie koncert zyczen dlatego pls o zwykle i realne propozycje ;p

Sylwek, bateryjka niet! :twisted:

Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-03-04, 23:47, w całości zmieniany 1 raz
:
A myślałeś o jakimś modowanym seiko? Typu soxa albo do np. skx 007 zrobić powłokę PVD, zmienić tarczę i wskazówki wstawić od sumo. Możliwości jest dużo, a jak wyjdzie coś ciekawego to będzie sporo satysfakcji z noszenia takiego zegarka.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum