J.SPRINGS BEB023
Odpowiedz do tematu

:
bartek.siwiec napisał/a:
MichalKrk napisał/a:
hmm pasek wygląda znajomo, czarna wersja pilotowej Redy, którą od Ciebie wyłudziłem? :twisted:

W rzeczy samej :mrgreen:

to jak Ci się jasiek znudzi i będziesz miał go wyrzucić to chętnie go zezłomuję na swój koszt, adres w razie czego znasz :twisted: aaa i złomowanie tylko z tym pachem :mrgreen:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Eeeee, jakoś się nie zapowiada coby mi się miał znudzić. Klikaj sobie takiego na allegro i nie marudź :wink:

Pozdrawiam,
Bartek
:
bartek.siwiec napisał/a:
Eeeee, jakoś się nie zapowiada coby mi się miał znudzić. Klikaj sobie takiego na allegro i nie marudź :wink:

nie mam aż takiego parcia, zaczekam aż się komuś znudzi :twisted:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
A tam będziesz czekał :wink:

Pozdrawiam,
Bartek
:
Chodzi za mną kilka innych modeli a nie stać mnie na wszystkie jednocześnie więc muszę inne przeczekiwać aż się trafi okazja

:
Ja bym sobie jeszcze chętnie Jaśka w wersji "nurek pomarańczka" przytulił :wink:

Pozdrawiam,
Bartek
:
Muszę sobie kiedyś sprawić jakiegoś Sprężynowca :)

:
Witam, odświeżam temat.
Pytanko do Bartka mam. Czy to wypukłe szkiełko mineralne w tym zegarku nie rysuje się za bardzo? Jestem już zdecydowany na zakup,tylko ta mała sprawa nie daje mi spokoju.
Nie ma gdzie obejrzeć na żywo tych zegarków, niestety.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum