Garniturowiec/koszulowiec
Odpowiedz do tematu

:
dariusz79 napisał/a:
Piekny , w tym sie zakochałem tak samo jak w DZIKU od pierwszego luknięcia , tylko zeby był z czarną tarczą i na czarnym pasku . Do garniaka bransoletka to pasuje jak na kur..e majtki ;-) . Oczywiscie to moje zdanie :mrgreen: . Więcej fotek - http://www.chrono24.pl/ze...cnum=4&tab=pics
CUDO ! Jaki koszt tego cacka ?

Ten Zeno ma malego..znaczy sie mały mechanizm :shock:

..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..

Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
te zeno nio wreszcie coś nie oczojebnego --- coraz bardziej chyba zaczynają do mnie gadać

:
A taka mewka nie fajna?

Ostatnio zmieniony przez Segoy 2012-03-07, 14:43, w całości zmieniany 1 raz
Segoy
:
Bardzo fajna, ale 38mm...
Żeby chociaż te dwa więcej...

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Wracając do tematu, słyszał ktoś kiedyś o czymś takim?
link

W środku Mołnija, ale co to właściwie jest? Jakiś custom Juriego?

i jeszcze taki burek wpadł mi w oko, cholera nie lubię kwadracików a ten mi się jakoś spodobał :]

Ostatnio zmieniony przez vodka 2012-03-10, 08:30, w całości zmieniany 2 razy
:
Tak dorzucę z innej beki - bo w garniturach do 1000 zazwyczaj polecamy mewkę bądź japońce - ja polecę coś co u mnie sprawdza się także jako typowy koszulowiec a jest zegarkiem ciut bardziej uniwersalnym i rzadko spotykanym. Mowa o Vostoku Gaz-14:

W czarnej wersji jest on jeszcze bardziej uniwersalny:

Warto zobaczyć je na filmiku:
http://www.youtube.com/wa...feature=related

Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-03-11, 09:23, w całości zmieniany 1 raz
:

a taki Orient Classic?

vodka, to to co wkleiłeś to takie... paskudne imo :)

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
podobny Orient był wrzucany przeze mnie na pierwszą stronę, a co do Burana to taki typowy ruski zegarek, inny styl po prostu :lol:

a Vostok fajny jest, ale za gruby jak dla mnie - mam łapę 17 cm ;)

generalnie uwidziało mi się teraz coś nakręcanego ręcznie i szukam na WUSie, ebay i allegro czegoś na Unitasie. Dziś w nocy ktoś mnie ubiegł i wykupił mi pięknego Bernhardta Officera za 220 $ :evil:

Ostatnio zmieniony przez vodka 2012-03-11, 10:25, w całości zmieniany 1 raz
:
No ja mam 18cm i spokojnie daje radę! Koszula z lekko luźniejszym mankietem i jest ekstra :mrgreen: A co do Unitasa - to raczej mały zegarek nie będzie - nie widziałem nic mniejszego niż 42mm na tym mechaniźmie...

:
42 właśnie byłoby idealne - nie chodzi o wielkość koperty ale jej grubość, 15 mm to zdecydowanie za dużo, ale 12 już byłoby ok :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum