Odpowiedz do tematu
:
Widziałem, ale jednak 47mm to za dużo dla mnie. 44 to max.
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-11, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
rojo, eee tam, Pilot z założenia ma być duży
edyta:
mam pilota 47mm bez koronki, nadgarstek ok 18 cm i jest idealny - myślę, że nawet do 50mm byłoby ok.
edyta:
mam pilota 47mm bez koronki, nadgarstek ok 18 cm i jest idealny - myślę, że nawet do 50mm byłoby ok.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-11, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Też miałem (duże Ticino) i niby też pasował, nie wystawał poza obrys... ale jakoś chyba jednak zbyt patelniowaty się mi wydawał Może to kwestia sporej pustej tarczy i np. Shanghai z totalizatorami, albo jakiś z tarczą B wyglądał by nieco lepiej ? Tak czy inaczej na tę chwilę 44mm uważam za rozmiar optymalny dla pilota
MichalKrk napisał/a: |
mam pilota 47mm bez koronki, nadgarstek ok 18 cm i jest idealny - myślę, że nawet do 50mm byłoby ok. |
Też miałem (duże Ticino) i niby też pasował, nie wystawał poza obrys... ale jakoś chyba jednak zbyt patelniowaty się mi wydawał Może to kwestia sporej pustej tarczy i np. Shanghai z totalizatorami, albo jakiś z tarczą B wyglądał by nieco lepiej ? Tak czy inaczej na tę chwilę 44mm uważam za rozmiar optymalny dla pilota
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
chyba do telewizora
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-11, 21:30, w całości zmieniany 1 raz
Iks napisał/a: |
Tak czy inaczej na tę chwilę 44mm uważam za rozmiar optymalny dla pilota |
chyba do telewizora
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-11, 21:30, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Odpowiedz do tematu
hej ))
jestem nowy i mam na imie robert .mal laco na myocie
jestem nowy i mam na imie robert .mal laco na myocie