J.Springs by SEIKO Automat BEB048 diver
Odpowiedz do tematu

:
Dokładnie ten sam. Aczkolwiek kompresja IS pojechała ostro po jakości...

...zlej baletnicy.... :oops:

Ale to fajny zegar jest, na seryjnej gumie mu nawet dobrze, takie EDC.

:
fajna pomarańczka - za te pieniądze ładniejszej chyba nie ma

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Nie jest wcale tak źle, po prostu bezel jakoś ciemno powychodził.

:
MichalKrk napisał/a:
no to muszę przyznać ciniol, chyba nie masz talentu fotograficznego :twisted:

no to przywaliłeś :cry: tyle ze nie mnie a kumotrowi shi_ra, bo to jego zdjęcia :mrgreen:
zatkało kakało, co?

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ciniol napisał/a:
MichalKrk napisał/a:
no to muszę przyznać ciniol, chyba nie masz talentu fotograficznego :twisted:

no to przywaliłeś :cry: tyle ze nie mnie a kumotrowi shi_ra, bo to jego zdjęcia :mrgreen:
zatkało kakało, co?

przywaliłeś od razu, drobny żart...

miał być Pazura z kwestią "Nie maż się, chłopaki nie płaczą", ale nie ma w sieci... więc jest syn króla sedesów :mrgreen:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
już tu nie obracaj kota ogonem tylko posyłaj w ramach przeprosin kwiaty Euro Florist do kolegi shi_ra lub kurierem flachę :grin:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
zamiast podziękowań za konstruktywną krytykę mającą na celu ukształtowanie kunsztu sztuki fotograficznej kolegi to jeszcze jakiś łapówek żądają... do odpowiedzialności pociągają... :roll:

:
będziesz sobie mógł tak pogadać dla dodania odwagi jak będziesz leżał związany w jakiejś ciemnej piwnicy :mrgreen: :twisted:

:
:shock: :shock: :shock:

toż to groźba karalna... pod paragrafy podchodzi...

Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-11, 23:38, w całości zmieniany 1 raz
sylwek
[Usunięty]
:
ciniol, nigdy nie dawaj ofierze szansy na odgryzanie się a TyMichalKrk, nie strasz ,nie strasz ,bo sie ze .......sz :mrgreen:

:
MichalKrk napisał/a:
:shock: :shock: :shock:

toż to groźba karalna... pod paragrafy podchodzi...

tylko że musi być spełniony jeszcze jeden warunek
musi to wzbudzić u osoby do której jest kierowana uzasadnioną obawę spełnienia a jak ktoś ma takiego avatara jak ty to chyba raczej się niczego nie boi :mrgreen: no chyba że wybrał sobie logo na wyrost

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-12, 01:59, w całości zmieniany 1 raz
:
Całkiem fajna koperta, niech się nosi. Tylko kurna nie zrozumiem dlaczego sekundową po zarysie na czarno pomaziali, a godzinowe zostały po obwodzie metaliczne.

kwiczol
[Usunięty]
:
Witam wszystkich

Odgrzeje kotleta ale mam pytanie w sprawie omawianego zegarka . Pytanie o tych bardziej doświadczonych ponieważ jestem zainteresowany zakupem tego cuda lub modelu beb0044(na branzolecie) tylko .... rąsia mała 16 cm przy nadgarstku ...nie będzie to dziwnie wyglądało ? Byłem zdecydowany na model Orienta fem1t019b9 ale tu mamy fajny wygląd ,też automat tylko ten rozmiar , będzie ok ?

:
Odkopię trochę temat.
Orientuje się ktoś jak w rzeczywistości wygląda te 100m wr?
Zastanawiam się nad "aquatimerem" (BEB043) na wakacje a nie chciałbym go utopic...

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
Ja nurkowałem do 3 m z innym Jaśkiem WR 100 m bez zakręcanej koronki i dał radę, więc nie obawiałbym się.

If in doubt, FLAT OUT!!!
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum