Dokładnie ten sam. Aczkolwiek kompresja IS pojechała ostro po jakości...
...zlej baletnicy....
Ale to fajny zegar jest, na seryjnej gumie mu nawet dobrze, takie EDC.
Odpowiedz do tematu
:
:
fajna pomarańczka - za te pieniądze ładniejszej chyba nie ma
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Nie jest wcale tak źle, po prostu bezel jakoś ciemno powychodził.
:
no to przywaliłeś tyle ze nie mnie a kumotrowi shi_ra, bo to jego zdjęcia
zatkało kakało, co?
MichalKrk napisał/a: |
no to muszę przyznać ciniol, chyba nie masz talentu fotograficznego |
no to przywaliłeś tyle ze nie mnie a kumotrowi shi_ra, bo to jego zdjęcia
zatkało kakało, co?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
przywaliłeś od razu, drobny żart...
miał być Pazura z kwestią "Nie maż się, chłopaki nie płaczą", ale nie ma w sieci... więc jest syn króla sedesów
ciniol napisał/a: | ||
no to przywaliłeś tyle ze nie mnie a kumotrowi shi_ra, bo to jego zdjęcia zatkało kakało, co? |
przywaliłeś od razu, drobny żart...
miał być Pazura z kwestią "Nie maż się, chłopaki nie płaczą", ale nie ma w sieci... więc jest syn króla sedesów
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
już tu nie obracaj kota ogonem tylko posyłaj w ramach przeprosin kwiaty Euro Florist do kolegi shi_ra lub kurierem flachę
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
zamiast podziękowań za konstruktywną krytykę mającą na celu ukształtowanie kunsztu sztuki fotograficznej kolegi to jeszcze jakiś łapówek żądają... do odpowiedzialności pociągają...
:
będziesz sobie mógł tak pogadać dla dodania odwagi jak będziesz leżał związany w jakiejś ciemnej piwnicy
:
toż to groźba karalna... pod paragrafy podchodzi...
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-11, 23:38, w całości zmieniany 1 raz
toż to groźba karalna... pod paragrafy podchodzi...
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-11, 23:38, w całości zmieniany 1 raz
:
ciniol, nigdy nie dawaj ofierze szansy na odgryzanie się a TyMichalKrk, nie strasz ,nie strasz ,bo sie ze .......sz
:
tylko że musi być spełniony jeszcze jeden warunek
musi to wzbudzić u osoby do której jest kierowana uzasadnioną obawę spełnienia a jak ktoś ma takiego avatara jak ty to chyba raczej się niczego nie boi no chyba że wybrał sobie logo na wyrost
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-12, 01:59, w całości zmieniany 1 raz
MichalKrk napisał/a: |
:shock:
toż to groźba karalna... pod paragrafy podchodzi... |
tylko że musi być spełniony jeszcze jeden warunek
musi to wzbudzić u osoby do której jest kierowana uzasadnioną obawę spełnienia a jak ktoś ma takiego avatara jak ty to chyba raczej się niczego nie boi no chyba że wybrał sobie logo na wyrost
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-12, 01:59, w całości zmieniany 1 raz
:
Całkiem fajna koperta, niech się nosi. Tylko kurna nie zrozumiem dlaczego sekundową po zarysie na czarno pomaziali, a godzinowe zostały po obwodzie metaliczne.
:
Witam wszystkich
Odgrzeje kotleta ale mam pytanie w sprawie omawianego zegarka . Pytanie o tych bardziej doświadczonych ponieważ jestem zainteresowany zakupem tego cuda lub modelu beb0044(na branzolecie) tylko .... rąsia mała 16 cm przy nadgarstku ...nie będzie to dziwnie wyglądało ? Byłem zdecydowany na model Orienta fem1t019b9 ale tu mamy fajny wygląd ,też automat tylko ten rozmiar , będzie ok ?
Odgrzeje kotleta ale mam pytanie w sprawie omawianego zegarka . Pytanie o tych bardziej doświadczonych ponieważ jestem zainteresowany zakupem tego cuda lub modelu beb0044(na branzolecie) tylko .... rąsia mała 16 cm przy nadgarstku ...nie będzie to dziwnie wyglądało ? Byłem zdecydowany na model Orienta fem1t019b9 ale tu mamy fajny wygląd ,też automat tylko ten rozmiar , będzie ok ?
:
Odkopię trochę temat.
Orientuje się ktoś jak w rzeczywistości wygląda te 100m wr?
Zastanawiam się nad "aquatimerem" (BEB043) na wakacje a nie chciałbym go utopic...
Orientuje się ktoś jak w rzeczywistości wygląda te 100m wr?
Zastanawiam się nad "aquatimerem" (BEB043) na wakacje a nie chciałbym go utopic...
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Odpowiedz do tematu
Ja nurkowałem do 3 m z innym Jaśkiem WR 100 m bez zakręcanej koronki i dał radę, więc nie obawiałbym się.
If in doubt, FLAT OUT!!!