Odpowiedz do tematu
:
Na alledrogo ustrzeliłem taniej niż na kizi
:
Chyba kojaze ktory tez sie zastanawialem , ale potem zapomnialem
Tradycyjnie nie sie dobrze nosi
kuba-hxc napisał: |
Na alledrogo ustrzeliłem taniej niż na kizi |
Chyba kojaze ktory tez sie zastanawialem , ale potem zapomnialem
Tradycyjnie nie sie dobrze nosi
:
Z paskiem parcianym i bransoletą były takie niewyraźne zdjęcia na aukcji A nosić to się będzie musi
:
Ten ... chyba wiecej nie bylo
:
Ja się nawet nad nim zastanawiałem i facet mi opuścił do 340 zł z wysyłką, ale jednak odeszła mi (może tylko na jakiś czas) ochota do seikowych diverów.
:
Od Cepeena to ja kupiłem.
Arek napisał: |
od Cepeena kupiłeś?? |
Od Cepeena to ja kupiłem.
:
To wrzucaj fotki i się chwal Ja może dzisiaj wrzucę jak mi się uda, a jak nie to jutro już bankowo
:
Wrzucam zdjęcia zakupionego Seiko, starałem się zrobic zdjęcia które wiernie oddadzą stan zegarka:
:
Ladny.
Sam chce takiego.
Gratuluje.
Sam chce takiego.
Gratuluje.
:
Też uważam, że ładny i też chcę takiego samego
:
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-02-21, 11:29, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-02-21, 11:29, w całości zmieniany 1 raz
:
Kolor jasny pomarańczowy też się zastanawiałem czemu tak, a nie czerwony, ale widziałem jakieś zdjęcie z takim kolorem i się uspokoiłem Więc chyba wszystko w porządku jest
:
kolor napisu powinien byc pomaranczowy , chyba ci aparat przeklamuje bo jest taki jakis sraczkowaty na fotce.
Bardzo fajny zegarek
Bardzo fajny zegarek
:
No właśnie kolor tego napisu jest taki jasny pomarańczowy, nie taki jaki jest na wcześniejszych zdjęciach.
:
...no ja takiego koloru to jeszcze nie widziałem, ale ja mało widziałem. Stare nurasy Seiko mają podobny kolor, ale to może być wynik wyblaknięcia.
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-02-21, 11:24, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
kuba-hxc napisał/a: |
No właśnie kolor tego napisu jest taki jasny pomarańczowy, nie taki jaki jest na wcześniejszych zdjęciach. |
...no ja takiego koloru to jeszcze nie widziałem, ale ja mało widziałem. Stare nurasy Seiko mają podobny kolor, ale to może być wynik wyblaknięcia.
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-02-21, 11:24, w całości zmieniany 1 raz