Jaka pomarańczka
Odpowiedz do tematu

:
Słoniu napisał/a:
Iks, - i do tej opcji najbardziej się skłaniam. Niestety - brak kasy powoduje, że mogę powybrzydzać do kwietnia :mrgreen:

znam ten ból, łiszlista długa a pensja niestety tylko jedna :roll: :evil:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Słoniu napisał/a:
Iks, - i do tej opcji najbardziej się skłaniam. Niestety - brak kasy powoduje, że mogę powybrzydzać do kwietnia :mrgreen:

ale na przesiadywanie w knajpach z kumotrami jak w sobotę to kasę masz :razz:
gadam jak moja żona :shock: :shock: :shock:
co się ze mną dzieje?

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-13, 23:10, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ciniol,

Pierwsi wyszliście, nie widzisałeś końcowych rozliczeń :) Słoniu za dwie setki był do przodu a miła Pani kelnerka i tak napiwek dostała. :mrgreen:

FORZA Robert!
RK WRT
sylwek
[Usunięty]
:
ciniol, po pewnym czasie człowiek przesiąka :mrgreen:

:
lecimy obsceną
a od siebie też coś dała żeby organizator miał w pełni udany wieczór? :razz:

[ Dodano: 2012-03-14, 00:18 ]
sylwek napisał/a:
ciniol, po pewnym czasie człowiek przesiąka :mrgreen:

pójde się leczyć jak zacznę używać kremu nawilżającego na noc
na razie w wielkie mrozy zacząłem używać szminki wazelinowej
Boże jak to brzmi :shock: :shock: :shock:

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-13, 23:18, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Może po godzinach, bo wyszliśmy wszyscy razem, ale bez Pani. :razz:

FORZA Robert!
RK WRT
:
nick555 napisał/a:
Może po godzinach, bo wyszliśmy wszyscy razem, ale bez Pani. :razz:

wiem, wiem połowice niby takie jakieś niekumate ale do rozwodówki potrafią różne rzeczy wyniuchać
na PW proszę fotorelację z dalszej części wieczoru....

:
Ciniol - nie szminki, tylko ochraniacza do pyska!!!
Sam używam, bo człowiek już stary...

I krem do rąk też, bo mnie wysychają zimą i potem to piecze - a po cholerę się męczyć.

Mam też krem do ryja, ale porządny, męski, po goleniu :lol:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Iks, gdzie ten orient za 116 europejskich prezydentow?

beceen | ***** ***
:
bow napisał/a:
Mam też krem do ryja, ale porządny, męski, po goleniu :lol:

dajcie spokój, to wstydliwy temat :oops: żel do gęby, żel pod oczy, krem do twarzy, balsam po goleniu, balsam do łba, balsam do ciała, krem do rąk - i nic nie pomaga :roll: :mrgreen:

[ Dodano: 2012-03-14, 10:20 ]
beceen napisał/a:
Iks, gdzie ten orient za 116 europejskich prezydentow?

sprostowanie - dawno nie wchodziłem na stronę, i teraz cena wzrosła do 135, a wisiał za 116 (i darmowy shiping) przez ponad rok w Schoeneuhren.de :roll: :roll: :???:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks napisał/a:
sprostowanie - dawno nie wchodziłem na stronę, i teraz cena wzrosła do 135, a wisiał za 116 (i darmowy shiping) przez ponad rok w Schoeneuhren.de :roll: :roll: :???:

damn, no wlasnie.
na orientuhren 139 za pomaranczowego raya wolaja. Eh, zycie.

beceen | ***** ***
:
Tylko ja bidny po zakupie ostatnim jestem. A jeszcze wiosna idzie, żona inne wydatki ważniejsze na liście wskazała. I jak żyć Panie premierze jak?! :mrgreen:
A ładnych Pani to się tam trochę kręciło :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-03-14, 13:43, w całości zmieniany 1 raz
:
Słoniu napisał/a:
I jak żyć Panie premierze jak?! :mrgreen:

skromnie i z godnością

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-14, 19:24, w całości zmieniany 1 raz
:
a tak btw w Orientuhren.de makówy też podrożały :sad: :sad: :sad: kibel z lekka, trzeba było brać jak było tanio :roll:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
sylwek
[Usunięty]
:
Iks napisał/a:
a tak btw w Orientuhren.de makówy też podrożały :sad: :sad: :sad: kibel z lekka, trzeba było brać jak było tanio :roll:

myslę,że to z powodu spadku wartości jurka :wink:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum