Poszukiwany tani, solidny mechanik w stylu Vintage.
Odpowiedz do tematu

:
na allegro jest pare fajnych tao - mozesz wziac stamtad albo ze zrodla chinskiego (pewnie taniej wyjdzie)

beceen | ***** ***
:
i od bardziej godnej osoby :mrgreen:

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Blaz
[Usunięty]
:
A wiadomość mam jeszcze taką, że te Tao z allegro (z pudełkiem) nie dość, że są droższe, to jeszcze jest dużo wśród nich awaryjnych. Widocznie sprzedawca nie sprawdza ich przed sprzedażą.

:
No wiec namyśliłem się na Parnisa portugalczyka :)

Chciał bym dokonać zakupu u jacksona ze względu na najatrakcyjniejsza ofertę 65$ z przesyłką. Pisaliście wcześniej że ostatnio z jacksonem były jakieś notoryczne problemy, możecie przybliżyć mi sprawę??

:
Tutaj masz linka do funkcji, która nazywa się Szukaj:
http://www.chinawatches.pl/search.php

:
LukasVanElvis napisał/a:
namyśliłem się na Parnisa portugalczyka :)

Daj spokój z jacksonem, same kłopoty ostatnio...
Weź lepiej od naszego Renifera, na miejscu i bez problemu :)

:
wahin napisał/a:
Tutaj masz linka do funkcji, która nazywa się Szukaj:
No tak Szukajka lekarstwem na wszystko ;>

Czytałem już tematy o Parnisie i o zakupach od różnych sprzedawców z ChRL, ale to wyglada tak ze jeden sobie chwali sprzedawce, a drugi ma z nim problemy i tak na zmianę.

:
sylwek napisał/a:
takie trudne to jest :?: :evil:
Bez nerw Panowie, bez nerw.

Z Panem Rudolfem już się skontaktowałem. Widzę ze dobrze dbacie o rodzimych dilerów ;>

:
LukasVanElvis napisał/a:

Widzę ze dobrze dbacie o rodzimych dilerów ;>

Nie, po prostu mieliśmy dość Twojego marudzenia :P

:
LukasVanElvis napisał/a:
Widzę ze dobrze dbacie o rodzimych dilerów ;>

wszyscy jedziemy na procencie od tych dilerów, myślisz, że co ? Zostaniesz dłużej to też Cię wciągniemy na listę Chińskiej piramidy :razz: :mrgreen: :mrgreen:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
sylwek
[Usunięty]
:
anduril, " I tak ,,, warto żyć..." http://www.youtube.com/watch?v=HGvzIltW3ZM

:

A co sądzicie o Lorusie? Prosty zegarek, ale ma bardzo ładnie zdobioną tarcze, rozmiar tez ok. Do tego 2 lata gwarancji i nie ma problemu z serwisem gwarancyjnym w moim mieście.

:
LukasVanElvis, bardzo dobre zegarki, w swojej cenie jeśli chcesz mieć coś sklepowego z gwarancją są bezkonkurencyjne, do tego są one naprawdę porządnie wykonane. Jak Ci się podoba to bier, będzieszpanzadowolony :mrgreen:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Seiko to zawsze dobry wybór :cool:

:
jak się podoba to brać, nie marudzić :razz: :wink:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum