Który oceanus ... ?
Odpowiedz do tematu

:
Musaszi napisał/a:
Obydwa brzydale, ale pierwszy trochę mniej brzydki :P

ano :)

..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..

Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Blaz
[Usunięty]
:
dariusz79 napisał/a:
OOOOOOOOOOOOOO . Tutaj Czaruś dobrze gada . . Ja lubie , ład i porządek na tarczy a nie bazar ;-) . Chrono odpaduje . Kupiłem kiedyś prc 200 ale zagoscił u mnie 3 dni i stówka w plecy ;-) .

Tissota porównujesz z Oceanusem? To tak jakbyś porównywał Syrenkę z Ferrari. :mrgreen:

:
Syrena to kozak fura ;-) . Mi zadne chrono nie podchodzi .

Blaz
[Usunięty]
:
No to złe porównanie zastosowałem. To powiedzmy, że Tissot przy Oceanusie jest jak kosiarka za 70 zł z Obi przy kombajnie Bizonie. :mrgreen:

:
Syrena powiadasz.... :roll: :razz: :mrgreen: ...biorę w ciemno

Blaz
[Usunięty]
:
Sylwek, MC tez robi dobre proofy. :mrgreen:

Co oczywiscie nie znaczy, ze nie boleje nad tym, ze ta Syrenka do produkcji nie zostala skierowana...

:
Svedos,

A skąd wytrzasnąłeś taka piękna syrenkę :?: :?: :?:

Blaz
[Usunięty]
:
To prototyp Syreny Sport.

sylwek
[Usunięty]
:
turbiss, to je prooof przeca ,On jej nie ma tak samo jak Skoczek nie ma tego czegoś z szachownicą :mrgreen: :mrgreen:

:
well ja się nie znam ale syrena sport nie była cabrio – chyba – a ten próf to jakaś rekonstrukcja :?: :?:

sylwek biedaku też czekasz na tego wspaniałego MC :lol: :lol:

sylwek
[Usunięty]
:
turbiss, ja???? :shock: :shock: w życiu Panie z Kiziem nic wspólnego nie miałem, a co dopiero z parką hochsztaplerów :wink: ja tylko jestem wiernym telewidzem tego serialu :mrgreen: bo on poprawia mnie nastrój jakos tak :mrgreen:

:
:mrgreen: :mrgreen:
Masz racje to prawie tak dobre jak HANS Kloss a tak to na jakiej wodoszczelności stanęli ? :mrgreen: :mrgreen:

:
turbiss, była, była, miała składany dach

:
:mrgreen:

Svedos,
dobrze mądrego posłuchać

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum