Coś w stylu tej Certinki?
Odpowiedz do tematu

: Coś w stylu tej Certinki?
Dziś przy okazji wizyty w TT (oddawałem Nauticę) przymierzyłem sobie taką Certinkę.
Cena jak za kwarcoka dość wysoka (około 1500PLN), ale wyjątkowo wpadła mi w oko. Warto? A może polecicie coś innego, ale stylistycznie bardzo podobnego?

Z racji tego, że sprzedałem Czwartka mam do wydania około 3tys PLN.

Jeszcze taki Aviator mi w oko wpadł, ale tylko na zdjęciach go widziałem. Niestety droższy - ~3tys wołają... :(

Ostatnio zmieniony przez Tomir 2012-03-23, 16:26, w całości zmieniany 1 raz
Blaz
[Usunięty]
:
Ale Ty się Tomirek zdecyduj gdzie ten temat wrzucasz. Ten z Bazarku wrzuciłem do kosza. :wink:

:
Dzięki, Bo w sumie ten z bazarku to pomyślany raczej o ludkach, którzy mają podobne używki i chcieliby sprzedać. No ale faktycznie w takiej sytuacji to niepotrzebny dubel. Dzięki za czujność rewolucyjną :)

Blaz
[Usunięty]
:
Chodzą słuchy, że jeden taki sklep w Złotych Tarasach ma przecenę wielu Certin o 40 procent. :cool: :mrgreen:

:
Certinka fajna - aviatora ma chyba svedos. A może stenek marine chrono - cena lekko ponad budżet a jest świetny:

:
Ze Stenków chrono to podoba mi się tylko ten.
i pewnie w końcu bym się na niego skusił ale nie zrobię tego z powodu koronki, na którą poprostu patrzeć nie mogę :( Zegarek mega fajny, ale kurde ta koronka...

Ostatnio zmieniony przez Tomir 2012-03-23, 21:29, w całości zmieniany 1 raz
:
To może mój dzisiejszy nabytek :mrgreen: Tam koronka typowo lotnicza

:
Tomir kuna to zmienisz sobie koronkę i będzie gitara.

:
Słoniu, ale ten z diamencikiem to zdaje się 47mm. :( Poza tym jak pisałem ja konserwa jestem i uznaję tylko najzwyklejsze koronki. Diamencików też nie lubię

grizly, 3kafle z kawałkiem to jest calkiem spora sumka i nie chciałbym tyle wywalać na zegarek, który musiałbym jeszcze modować :(

Ostatnio zmieniony przez Tomir 2012-03-23, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
:
A może Łukasz Ci skombinuje inną koronkę :?:

GALERIA
Facebook: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerslife
:
idealna byłaby taka jak jest ale bez tego wąskiego kołnierzyka, który powoduje, że wyglada jakby była odkręcona.

Jeszcze w oko wpadł mi taki lekko bizantyjski bateryjkowec chyba najbardziej garniturowy ze wszystkich. :oops:

Ostatnio zmieniony przez Tomir 2012-03-23, 22:49, w całości zmieniany 2 razy
:
Tomir, - całkiem fajny, mi także na pierwszy rzut oka się podoba.

:
Tomir, trochę ponad budżet ;-)

Na kizi nasz były (chyba?) kolega sprzedaje z jasną tarczą w dobrej cenie.

:
parę razy robiłem przymiarki do Maurycków ale modele, które mi się podobają zaczynają się od jakiś 12tys :lol:

póki co zamówiłem Aero. Jak się nie spodoba pojedzie w powrotną drogę.

Ostatnio zmieniony przez Tomir 2012-03-26, 14:50, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum