Krótka piłka - który??
Odpowiedz do tematu

:
Musaszi napisał/a:
No ale supercienki ten citek tez nie jest, 11mm. A tak w ogóle brałbym beżowego ;)

11mm będzie w sam raz, cieńsze to już jakaś perwersja jest :mrgreen: (no chyba, że do gajeru, a tych nie noszę :razz: )

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
ja za czarnym głosuję
a skad bierzesz? może byłoby taniej gdyby brać dwa?

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ciniol napisał/a:
a skad bierzesz? może byłoby taniej gdyby brać dwa?

prawie zawsze takie zabawy kończą się dodatkowymi kosztami w kraju :sad:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
znaczy z usa rozumiem?
za mną chodzi jeszcze ten citek total all black

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-26, 21:28, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
tak z USA, tego stealtha też oglądałem, czy ja wiem... :idea: :?:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
trochę się obawiam braku czytelności przez te czarne wskazówki
niestety nie znalazłem nigdzie w sieci real foto

z tej mańki jest jeszcze Stilleto

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-26, 21:32, w całości zmieniany 1 raz
:
ciniol napisał/a:
trochę się obawiam braku czytelności przez te czarne wskazówki
niestety nie znalazłem nigdzie w sieci real foto

z tej mańki jest jeszcze Stilleto

też kiedyś oglądałem ten zegarek, na tych wszystkich zdjęciach faktycznie wygląda na mało czytelny

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
a musisz brać któregoś z nich? :roll:

Segoy
:
z drugiej strony czy rolka się nosi dla czytelności? może te citki to taka odmiana rolka? nosi się dla prestiżu a funkcjonalność pal diabli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:
Ten czarno-czarny fajny!
Wiela on kosztuje?

:
Czarnuch, beżyk jakiś taki za biały :-)

Woytec60
[Usunięty]
:
Czarny ofkors.
Co to w ogóle za beżyk jest, kto takie zegarki kupuje? :roll: :razz:

:
Afroeuropejczyk.

:
Ten stealth ciekawy

:
Santino napisał/a:
Ten czarno-czarny fajny!
Wiela on kosztuje?

ok 170 - 175 dolców na zatoce
miejsce lokalizacji USA
oznaczenie katalogowe BM8475-00F

stilleto w Polsce 1440 zeta

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum