Dylemat Dzik czy amfibia 1967
Odpowiedz do tematu

:
ale i tak bier Pan Dzika, gdybym na dzień dzisiejszy dysponował luźnymi środkami tej wysokości to brałbym go bez zastanowienia, trza wspierać polską myśl techniczną :twisted: zapewne jeszcze go kupię, tylko nie wiem kiedy... :)

Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-28, 21:45, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
G., - no za chwilę to będziesz miał większy problem co kupić :mrgreen: Sokół/Dzik/EDC/Kompresor albo beczka Gerlachów.

:
Słoniu, nie wiem czy będę miał problem bo szczerze mówiąc jak czytam te tematy o projektach to nigdzie nie mogę się doszukać jak w końcu one mają wyglądać... jedyne co znalazłem to projekty Foki, na którą już ni ma miejsc :(

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
G.,
Prosim EDC:

Kompresor:

Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-03-28, 22:28, w całości zmieniany 1 raz
:
EDC pikny ale na chwilę obecną bierz dzika

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Aktualnie bierz Sokoła :twisted:

Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-03-28, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
:
Wezmę oba bliźniaki i zakładam partię;)

:
Słoniu napisał/a:
Aktualnie bierz Sokoła :twisted:
[url=http://img7.imagesha...ols.jpg]Obrazek[/URL]

Ni wuja bierz dzika IMO lepsziejszy i tarczę ma czarną :twisted:

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
to to EDC to fajne to takie :mrgreen: chyba muszę przewertować temat o nim i sprawdzić co, kiedy i jak z zapisami. Tylko ta data... jakby jej nie było, byłoby imo lepiej :twisted:

Kompresor tez niczego sobie, jestem nadal jeszcze laikiem więc spytam - czym się on różni od EDC poza wyglądem i po co tu dwie koronki?

:
To całkowicie inne zegarki, tu masz wizualizację

:
a ta druga koronka? dla symetrii? :mrgreen:

:
było wolne miejsce, nie wiedzieli co zrobić to dołożyli drugą koronkę :mrgreen:
cena dzięki temu też będzie wyższa :razz:

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-28, 22:44, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
z tego co pamiętam to ceny obu projektów około ceny Dzika i Sokoła?

:
to była pierwotna wersja
apetyt rośnie w miare jedzenia i teraz zapłacisz za tę kłalitę :mrgreen:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
chyba już dziś zacznę zbierać na EDC, a miało być Big Mako, albo jakieś Seiko...

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum