co wy z tym seiko? że niby masówa co? jak coś to Pan Seiko lub Pan Citizen
i pełnym zdaniem kto jest debeściak
Odpowiedz do tematu
:
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
WTF?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
ale że niby co?
G. napisał/a: |
WTF? |
ale że niby co?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
...odpowiedzialna jest za obracanie wewnętrznego bezela...ale o tym to w innym wątku jest prawione, więc jazda mi stąd...
G. napisał/a: |
a ta druga koronka? dla symetrii? |
...odpowiedzialna jest za obracanie wewnętrznego bezela...ale o tym to w innym wątku jest prawione, więc jazda mi stąd...
:
ty się tak nie napinaj .... dali ci kredyt we frankach?
Maxio napisał/a: | ||
...odpowiedzialna jest za obracanie wewnętrznego bezela...ale o tym to w innym wątku jest prawione, więc jazda mi stąd...Obrazek |
ty się tak nie napinaj .... dali ci kredyt we frankach?
:
kończąc off top'a Thall, na Twoim miejscu wziąłbym coś Gerlachowego, amfibię zawsze będziesz mógł jeszcze kupić - ich ie zabraknie, a jak się limitka Dzika i Sokoła skończy to będzie jak z PZL-ką, każdy chce kupić, ale nikt nie ma zamiaru jej sprzedawać
[ Dodano: 2012-03-29, 00:13 ]
+10000
[ Dodano: 2012-03-29, 00:13 ]
ciniol napisał/a: | ||||
ty się tak nie napinaj .... dali ci kredyt we frankach? |
+10000
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Jak rozumiem te stare amfibie też są całkowicie z nierdzewki wykonane, więc odnowienie nie powinno być ciężkie. Na aukji sobie winszują 270dolków. Terazi tak nie będę polował na starą amfibię, mam uzbierane na bliźniaki dla siebie i brata, a teraz amfibia 1967, by mieć co na ręka na zwykłe okazje do założenia.
:
Thall, Amfibia na zwykłe, a bliźniaki na nadzwyczajne?
:
Sokół dla brata, no, a dla mnie dzik by pasował do mojej urody
:
Słuszna koncepcja
Thall napisał/a: |
Sokół dla brata, no, a dla mnie dzik by pasował do mojej urody |
Słuszna koncepcja
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
W zasadzie nie pozostaje mi nic jak tylko poprzeć podjętą decyzję .
Amfibię tylko macałem, Dzika posiadam. Sam zdecydowanie wybrał bym Dzika.
Amfibię tylko macałem, Dzika posiadam. Sam zdecydowanie wybrał bym Dzika.
:
Najgorsze, że planowałem kupić tylko jeden, a będą 3:( Widzę, że opanuj się nie kupuj, walnij się w głowę i przestań, to nie są zwroty na to forum, istnieje tylko legalizacja
:
Nie obrażę się za pomógł A tak poważnie, ja po roku na forum skończyłem z 14 zegarkami i zapisany oczywiście jestem na fokę
:
Dziękuję za pomoc jutro prześledzę wątek i podziękuję odpowiednio:)
:
Thall, w dniu gdy zarejestrowałem się na forum posiadałem zegarek w ilości sztuk jeden, zakupiony x lat temu jeszcze przez moich rodziców, jakieś tam Casio trochę podrdzewiałe, podniszczone, pasek w ilości sztuk jeden podpięty pod w/w zegarek
Dziś mija 36 dzień obecności na forum, stan na dzień dzisiejszy:
- 7 zegarków
- 11 pasków
do tego kilka pozycji na wiszliście jak choćby Big Mako, J.Springs, EDC itd
rejestrujesz się, żeby kupić jeden fajny zegarek, a oni Ci tu robią pranie mózgu... Ktoś mi jakieś 10 dni temu radził kupić duże pudełko na zegarki, nie słuchałem bo powiedziałem, że moje maksimum to 5 i z pewnością nie będzie ich więcej... mam 7 i nie jestem nawet w połowie nasycony
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-29, 18:18, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Cytat: |
Najgorsze, że planowałem kupić tylko jeden, a będą 3:( Widzę, że opanuj się nie kupuj, walnij się w głowę i przestań, to nie są zwroty na to forum, istnieje tylko legalizacja |
Thall, w dniu gdy zarejestrowałem się na forum posiadałem zegarek w ilości sztuk jeden, zakupiony x lat temu jeszcze przez moich rodziców, jakieś tam Casio trochę podrdzewiałe, podniszczone, pasek w ilości sztuk jeden podpięty pod w/w zegarek
Dziś mija 36 dzień obecności na forum, stan na dzień dzisiejszy:
- 7 zegarków
- 11 pasków
do tego kilka pozycji na wiszliście jak choćby Big Mako, J.Springs, EDC itd
rejestrujesz się, żeby kupić jeden fajny zegarek, a oni Ci tu robią pranie mózgu... Ktoś mi jakieś 10 dni temu radził kupić duże pudełko na zegarki, nie słuchałem bo powiedziałem, że moje maksimum to 5 i z pewnością nie będzie ich więcej... mam 7 i nie jestem nawet w połowie nasycony
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-29, 18:18, w całości zmieniany 1 raz