Dylemat Dzik czy amfibia 1967
Odpowiedz do tematu

:
G. tak to już jest, w każdej sekcie.

Ciesz się, że trafiłeś akurat do tej - sekty pijaków, złodziei i podróbkarzy.

W innych to każą majątki sobie oddawać, a tu możesz SWÓJ majątek wydać na SWOJE cele (czytaj: kupić zegarek, po nim jeszcze jeden i... następne) :twisted:

The future will start tomorrow, not today.

G. Gerlach - polskie zegarki
:
Yakovlev, czasem się zastanawiam czy to faktycznie moje cele, czy nie Wasze :twisted:

btw. doszedł Bagel, całkiem fajny zegareczek :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-29, 19:12, w całości zmieniany 3 razy
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
G. napisał/a:
Yakovlev, czasem się zastanawiam czy to faktycznie moje cele, czy nie Wasze :twisted:

btw. doszedł Bagel, całkiem fajny zegareczek :mrgreen:

Przepraszam bardzo, czy ktoś Cię zmuszał ? Ręce wykręcał, przypalał żywym ogniem i takie tam ? :wink:

Delikatny przekaz podprogowy i kolejny zegarek siedzi na nadgarstku.

Takie czasy Panie :twisted:

:
Thall, uważaj na nich, to rozbójnicy, oszuści, wyłudzacze i... oszuści :twisted: najlepiej nie czytaj Pan tego forum, nie pytaj o nic, tylko podrupki by kupowali i polecali... a przecież każdy wie, że nie ma to jak słis kłalita, która tu jest jawnie potępiana i deptana ! :twisted:

Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-29, 19:31, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Nazwałeś nas tylko 2 razy oszustami. Czujemy pewien obraźliwy niedosyt. :lol:

:
Eeee, żadną kłalitą tu nikt nie gardzi - po prostu się nie napinamy na widok metek i cioci Eci :wink:

:
Thall, najważniejsze - zegarek musi mieć przywieszkę, ba! nawet pasek musi mieć przywieszkę, a najlepiej jak przywieszka do zegarka ma jeszcze swoją własną przywieszkę, to jedyny dowód na to, że zegarek jest luksusowy i prestiszowy. Wrzucisz fotę z przywieszką i każdy melepeta zeżre paznokcie z zazdrości :twisted:

:
G., nie przesadzaj. Kłality, czy to słis czy innej nikt tu nie potępia o ile jest uczciwie wyceniona :mrgreen:
A że słis jest często wyceniona tak jak jest to nic dziwnego, że
G. napisał/a:
tu jest jawnie potępiana i deptana !

Ostatnio zmieniony przez Mariusz 2012-03-29, 19:40, w całości zmieniany 1 raz
Blaz
[Usunięty]
:
Bo każdej ściemie mówimy: nie! Niezależnie z jakiego kraju pochodzi. :cool:

:
dystans Panowie, dystans :cool:

:
Ja myślę, że jest gorzej.
My po prostu zostaliśmy przekonani, ile kosztuje porządny zegarek. Nie raz i nie dwa pytalismy tutaj wprost wszelkich nieprzekonaych, ile, ich zdanie, kosztowałby taki Parnis gdyby miał przywieszki, pudełko, i gdyby przeszedł dodatkowy etap QC. I jak to jest, że najtasza klita kosztuj 3x tle. Co się składa na tę cenę,poza marżą wszelkiej maci pośredników. I na to ci pośrednicy obecni na wszystkich polskich forach nie są w stanie udzelić ŻADNEJ odpowiedzi, poza pianą z pyska.
Ostatnio z prawdziwym ubawniem czytałem, jak to pewna polska marka wyposaża swoje zegarki w polskie paski, i jakie to jest fajne. I że klamra super konweniuje.
A pisała to tonem serio osoba, która jeszcze z rok temu o tych samych paskach mówiła że to chińszczyzna i tandeta :lol: Ale to już Marx mówi, że byt kształtuje świadomość. Niktórym świadomość ukształtowało noszeni z dumą podróbki, wg. własnym głoszonym tezom, Rolexa.

:
G. napisał/a:
dystans Panowie, dystans :cool:

Dystans to my mamy zawsze, do wszystkich i do wszystkiego. Dlatego tak nam tu dobrze :)

Przynajmniej ja czuję się tu (jako uczestnik forum) znakomicie :wink:

:
ALAMO, jak to gdzieś czytałem "przedmiot jest wart tylko ile ktoś za niego jest w stanie zapłacić". Bardzo mi się podoba, że na tym forum wiele osób nie zgadza się z takimi cenami, gdyż w większości cena nie idzie w parze z jakością (która nie jest analogiczna do różnicy między cenami słis a czajna made)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum