Krótka piłka - który??
Odpowiedz do tematu

:
irek1981 napisał/a:
W stealtha bym się nie pakował. Patrzyłeś na takie citki:

patrzyłem - pierwszy rozważam zamiennie z czarnuchem z ankiety, drugi mi się nie podoba (w tym stylu wolę militarnego seikacza 5 w automacie). Przed chwilą Maciek mnie napisał, że beżyk na żywca rewelacja więc klikam, do tematu czarnucha wrócimy po zgromadzeniu środków :mrgreen: :twisted:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
maciek
[Usunięty]
:
Potwierdzam, imo jest świetny:

:mrgreen:

No i to wszystko czarne to luma. :shock: Tarcza nie jest w całości luminowana.

Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-03-28, 05:32, w całości zmieniany 1 raz
:
i wygląda na spory nawet :shock: to prawda z tymi 43mm??

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
maciek
[Usunięty]
:
Iks napisał/a:
i wygląda na spory nawet :shock: to prawda z tymi 43mm??

najprawdziwsza prawda. :mrgreen: 43mm bez koronki.

:
a jak ta czarna luma swieci? zielono?

beceen | ***** ***
maciek
[Usunięty]
:
beceen napisał/a:
a jak ta czarna luma swieci? zielono?

mhm, ale szału nie ma. :wink:

Blaz
[Usunięty]
:
Powiem po czasie, bo widzę, że już wybrałeś. Z powłokami PVD na tańszych Citizenach jest podobna kupa, więc dobrze, że wybrałeś stal. :wink:

:
Blaz napisał/a:
Powiem po czasie, bo widzę, że już wybrałeś. Z powłokami PVD na tańszych Citizenach jest podobna kupa, więc dobrze, że wybrałeś stal. :wink:

planuję wziąć też czarnego, ale zobaczymy, może znajdę coś innego jeszcze. Generalnie z powłokami chyba zawsze są jakieś problemy, są negatywne opinie nawet w stosunku do DLC (a to ponoć najmocniejsza z możliwych), ja myślę, że przy sporadycznym używaniu (10 zegarków lub więcej zapewnia jednak pewną rotację) nie powinno być tak źle, mam Deep Blue w PVD i po 6 m-cach wygląda praktycznie jak nówka :razz:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Blaz
[Usunięty]
:
Najmocniejsza na stali z czarnych powłok to powłoka węglika tytanu. Seiko robiło kilka modeli z taką powłoką. :wink:

:
na citku nighthawku pvd przy codziennym cioraniu przez całą mijającą zimę też jest ok, nie zauważam ubytków czy strasznych przetarć, jestem pan zadowolony :mrgreen:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
maciek, ten beżowy na nadgarstku jest kozacki. Jakoś przegapiłem go w Opolu, a pomysł z tym, żeby czarne świeciło dość oryginalny :-)

:
torsen, - ale Maciek go chyba nie miał jeszcze w Opolu - chociaż poza artego nie wiele mnie interesowało. Generalnie fajny Citek :mrgreen:

:
Chyba że tak, bo pewnie bym go zapamiętał.

maciek
[Usunięty]
:
nie miałem, to świeżak, ale bardzo udany. ;)

:
maciek napisał/a:
nie miałem, to świeżak, ale bardzo udany. ;)

już się cieszę na swojego :grin: :grin:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum