Odpowiedz do tematu
:
Ja bym rozważył Jasia Sprężynę, takie zegarki "na czasie". Młodzieży pewnie by się spodobał w kolorku jakiś
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Remik, ale Jaśki są duże
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ostatnio zmieniony przez Remik 2012-04-02, 19:51, w całości zmieniany 1 raz
Ale może mały też się znajdzie
No dobra, może i nie. Ale 43mm to przecież nie dużo
http://zegarki.worldtrade...04m-p-1243.html
No dobra, może i nie. Ale 43mm to przecież nie dużo
http://zegarki.worldtrade...04m-p-1243.html
Ostatnio zmieniony przez Remik 2012-04-02, 19:51, w całości zmieniany 1 raz
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Santino Mewkę to ja sobie muszę kupić , świadomość zegarkowa mojej dalszej rodzinki jest mała i jak kupię Sea Gulla to będzie wiadoma reakcja .
Irek to jest już dobra myśl, ale dobrego linka bym chciał .
Irek to jest już dobra myśl, ale dobrego linka bym chciał .
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Jacobi, no to jak swiadomość jest słaba , to jeno kłalyta jaka nie poradzisz,, chyba że przyspieszone kursy jakie uskutecznisz
:
Też miałem dylemat komunijny...bo syn ma 9 lat...ale pogadałem z młodym...później z żoną i uradziliśmy, że w tym roku komunijnym dostanie pierwszy zegarek do noszenia z okazji urodzin, a taki fest zegarek pamiątkowy wybierzemy z okazji egzaminu gimnazjalnego albo po prostu jak się przyzwyczai do obecności zegarka na przegubie i tyle...ale pewnie nie u każdego takie podejście przejdzie...
Jacobi napisał/a: |
Podepnę się nie będę zakładał nowego tematu.
Potrzebny zegarek dla komunisty ( chociaż nie wiem czy to przejdzie ).Limitu nie podaję, ale bez szaleństw Kumotrowie . Seiko, Casio, Citizen lub coś innego markowego, Taga i Omesi nie chcę . Wiadomo dzieciak ma małą rączkę to i zegar poniżej 40mm. Gshock tak ale wyświetlaczowo-wskazówkowy. Polecam się i z góry dziękuję . |
Też miałem dylemat komunijny...bo syn ma 9 lat...ale pogadałem z młodym...później z żoną i uradziliśmy, że w tym roku komunijnym dostanie pierwszy zegarek do noszenia z okazji urodzin, a taki fest zegarek pamiątkowy wybierzemy z okazji egzaminu gimnazjalnego albo po prostu jak się przyzwyczai do obecności zegarka na przegubie i tyle...ale pewnie nie u każdego takie podejście przejdzie...
lepsze jutro było wczoraj
:
Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2012-04-02, 20:31, w całości zmieniany 1 raz
pdrog masz rację smyk może być za młody na taki zegarek.
Dzisiaj już zmykam z forum ale czekam na dalsze sugestie, jutro przejrzę temat
Tomek ty masz fajne pomysły a może ktoś inny?
Dziękuję za dzisiejsze
Dzisiaj już zmykam z forum ale czekam na dalsze sugestie, jutro przejrzę temat
Tomek ty masz fajne pomysły a może ktoś inny?
Dziękuję za dzisiejsze
Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2012-04-02, 20:31, w całości zmieniany 1 raz
:
Jacobi, Ja chrześniakowi kupiłem Tissota PR50
O taki:
O taki:
:
rozważałem...
http://allegro.pl/j-sprin...2234606828.html
takiego kfarcoka...ale przymierzyłem młodemu OM bo podobny rozmiarowo...no i o ile średnica to jeszcze by uszła...to grubość zegarka na przegubie 9latka przerosła moje granice wrażliwości...brałem też pod uwagę jvd ale tam też rozmiary spore...
[ Dodano: 2012-04-02, 22:40 ]
fajny... ale na zakończenie studiów...IMO dla komunisty będzie mało atrakcyjny...a już tym bardziej automat...wiadomo, że dzieciak codziennie nie będzie nosił zegarka...bo zapomni bo go zmęczy bo coś tam....
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2012-04-02, 21:41, w całości zmieniany 1 raz
Remik napisał/a: |
Ja bym rozważył Jasia Sprężynę, takie zegarki "na czasie". Młodzieży pewnie by się spodobał w kolorku jakiś |
rozważałem...
http://allegro.pl/j-sprin...2234606828.html
takiego kfarcoka...ale przymierzyłem młodemu OM bo podobny rozmiarowo...no i o ile średnica to jeszcze by uszła...to grubość zegarka na przegubie 9latka przerosła moje granice wrażliwości...brałem też pod uwagę jvd ale tam też rozmiary spore...
[ Dodano: 2012-04-02, 22:40 ]
Santino napisał/a: |
Jacobi, Ja chrześniakowi kupiłem Tissota PR50
O taki: Obrazek |
fajny... ale na zakończenie studiów...IMO dla komunisty będzie mało atrakcyjny...a już tym bardziej automat...wiadomo, że dzieciak codziennie nie będzie nosił zegarka...bo zapomni bo go zmęczy bo coś tam....
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2012-04-02, 21:41, w całości zmieniany 1 raz
lepsze jutro było wczoraj
:
No mój chrześniak jest "dojrzały" nad wyraz.
Zresztą wczesniej mu kupiłem Tomexa Ironmana
Może warto też się nad jakimś G z solarem i wavem zastanowić - takiebajery mogą się młodej osobie podobać
Zresztą wczesniej mu kupiłem Tomexa Ironmana
Może warto też się nad jakimś G z solarem i wavem zastanowić - takiebajery mogą się młodej osobie podobać
:
tak jakby solar i to drugie nas nie zwilżało
Może warto też się nad jakimś G z solarem i wavem zastanowić - takiebajery mogą się młodej osobie podobać |
tak jakby solar i to drugie nas nie zwilżało
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Właśnie głównie myślałem o takim ale tylko Irek mi coś takiego podesłał. Gdzie w Warszawie jest duży wybór takich G solarów, muszę obmacać i zobaczyć rozmiarowo te cudeńka.
Może warto też się nad jakimś G z solarem i wavem zastanowić - takiebajery mogą się młodej osobie podobać |
Właśnie głównie myślałem o takim ale tylko Irek mi coś takiego podesłał. Gdzie w Warszawie jest duży wybór takich G solarów, muszę obmacać i zobaczyć rozmiarowo te cudeńka.
:
Większość niestety będzie wieka.
Jakiś z serii 5600 (nie pamiętam oznaczenia) powinien być idealny. Tylko trzeba uważać, bo są wersje bez solara i wave'a
Jakiś z serii 5600 (nie pamiętam oznaczenia) powinien być idealny. Tylko trzeba uważać, bo są wersje bez solara i wave'a
:
Jacobi, 5600 przymierzysz w każdym Time Trądzie. Ale nie patrz na ich ceny, bo są księżycowe.
Czasami jednak można jakąś promocję na ich stronie dorwać.
Czasami jednak można jakąś promocję na ich stronie dorwać.
:
Pojedź do Factory do Ursusa, jest tam outlet TT, byłem w niedzielę, spory wybór, bez problemu coś wybierzesz i ceny akceptowalne (można negocjować).
Odpowiedz do tematu
Jacobi napisał/a: |
Gdzie w Warszawie jest duży wybór takich G solarów, muszę obmacać i zobaczyć rozmiarowo te cudeńka. |
Pojedź do Factory do Ursusa, jest tam outlet TT, byłem w niedzielę, spory wybór, bez problemu coś wybierzesz i ceny akceptowalne (można negocjować).