Chyba poniżej 2 tys.
http://www.authenticwatch...-h70685333.html
Ale w USA
Odpowiedz do tematu
:
myślę, rozważam, ale to jednak inny kierunek nieco chciałem w miarę lekkie 42mm żeby nie przeszkadzało zbytnio Mierzyłem tego Aviation (no może nie tego konkretnie ) i to jednak kawał klocka jest (choć fajny )
Słoniu napisał/a: |
To może stenek DLC |
myślę, rozważam, ale to jednak inny kierunek nieco chciałem w miarę lekkie 42mm żeby nie przeszkadzało zbytnio Mierzyłem tego Aviation (no może nie tego konkretnie ) i to jednak kawał klocka jest (choć fajny )
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Jak już wchodzimy w poważne ceny, to czas zaprezentować mojego faworyta (gdyby tylko był w wersji olive, ech...) - Benarus Mil Diver:
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
no w sumie mógłbym nosić
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Nooo, a potem mi sprzedać za pół ceny
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Techne najfajniejszy mz
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
już niestety wyszły , a dostawy raczej nie będzie trzeba będzie polować na jakiegoś citka jednak
Cytat: |
Techne najfajniejszy mz |
już niestety wyszły , a dostawy raczej nie będzie trzeba będzie polować na jakiegoś citka jednak
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
W razie czego daleko nie trza bedzie ich szukać
Iks napisał/a: | ||
już niestety wyszły , a dostawy raczej nie będzie trzeba będzie polować na jakiegoś citka jednak |
W razie czego daleko nie trza bedzie ich szukać
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
otwierasz przedstawicielstwo w PL??
agaron napisał/a: |
W razie czego daleko nie trza bedzie ich szukać |
otwierasz przedstawicielstwo w PL??
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Hehe, chciałbyś
Po prostu możliwe, że za niedługo cuś w ten deseń się pojawić może na bazarku, jak mi nie przypasi
Iks napisał/a: | ||
otwierasz przedstawicielstwo w PL?? |
Hehe, chciałbyś
Po prostu możliwe, że za niedługo cuś w ten deseń się pojawić może na bazarku, jak mi nie przypasi
:
to dawaj znaka na pywy najpierw
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
agaron, ja Ci już dziś mogę powiedzieć, że nie spodoba się Osobie i za pół ceny wezmę, żeby kurzu nie łapał
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
hola hola, ale to kolejka jest, się ryżowy nie wtrynia, tak?
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Odpowiedz do tematu
Korumpcja mile wskazana jakby co