W budżecie - fotkę zawinąłem do Strixa - ale po prostu nigdzie indziej nie widać jaki fajny to zegar
Odpowiedz do tematu
:
musashi masz jakiegoś linka do tego jasia chrono?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-04-03, 10:05, w całości zmieniany 2 razy
dzięki
chociaż nie wiem po co pytałem bo z jasiami mam ten problem że na zdjęciach od razu wszystkie mi się podobają ale na żywca to już niestety nie jakieś takie niedopracowane okazują się być
chociaż nie wiem po co pytałem bo z jasiami mam ten problem że na zdjęciach od razu wszystkie mi się podobają ale na żywca to już niestety nie jakieś takie niedopracowane okazują się być
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-04-03, 10:05, w całości zmieniany 2 razy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
To zdjecie powala, te z aukcji juz mniej. A widzieli Kumotry Jaska ruletke z alle?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
w temacie obok linke dałem do ruletki
G., Mierzyłeś pasiek?
G., Mierzyłeś pasiek?
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Bo te fotki na alle są do dooopy, Jaśki na żywo wyglądają świetnie a jakość wykonania taka sama jak Seiko, wiec nie ma wstydu przed Ryśkiem
:
pozwolę się z tobą nie zgodzić, mam pomarańczkę i bilarda
co do pomarańczki to imo odbiega na niekorzyść od seiko np. pepsi co do osadzenia bezela ( jaś ma luzy sięgające niemalże następnego klika )
co do bilarda to niestety porażka ale o tym pisałem w recenzjach więc nie będę sie powtarzał
http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=9282
oczywiście nie wypowiadam się odnośnie werków tylko "zewnętrza"
G.
jaka ruletka?
ja widziałem tylko z tarczą do darta
wygląda na to że jaśka zrobili jako bilard i darta - to widziałem, ale ruletka?
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-04-03, 11:13, w całości zmieniany 1 raz
Svedos napisał/a: |
Bo te fotki na alle są do dooopy, Jaśki na żywo wyglądają świetnie a jakość wykonania taka sama jak Seiko, wiec nie ma wstydu przed Ryśkiem |
pozwolę się z tobą nie zgodzić, mam pomarańczkę i bilarda
co do pomarańczki to imo odbiega na niekorzyść od seiko np. pepsi co do osadzenia bezela ( jaś ma luzy sięgające niemalże następnego klika )
co do bilarda to niestety porażka ale o tym pisałem w recenzjach więc nie będę sie powtarzał
http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=9282
oczywiście nie wypowiadam się odnośnie werków tylko "zewnętrza"
G.
jaka ruletka?
ja widziałem tylko z tarczą do darta
wygląda na to że jaśka zrobili jako bilard i darta - to widziałem, ale ruletka?
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-04-03, 11:13, w całości zmieniany 1 raz
:
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-04-03, 16:15, w całości zmieniany 2 razy
ciniol, sorry na alle jest do darta, ruletkę widziałem na stronie springsa
taka ło:
imo wygląda zajebiście efektownie
taka ło:
imo wygląda zajebiście efektownie
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-04-03, 16:15, w całości zmieniany 2 razy
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
świetna ruleta!
:
szkoda tylko, że pewnie na żywo już tak fajno nie wygląda
:
Szacun Przecie na tej focie po powiększeniu same piksele widać
Tym bardziej mnie rozwaliła ta rozkmina
ALAMO napisał/a: |
Szatanista - miszcz zdjęciowej razwiedki |
Szacun Przecie na tej focie po powiększeniu same piksele widać
Tym bardziej mnie rozwaliła ta rozkmina
:
Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2012-04-03, 18:47, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
już dwie kobiety mamy na forum, kiedyś była jedna , ale zniknęła .Bardzo fajna sprawa. Ruletka super kupił już ktoś od nas
Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2012-04-03, 18:47, w całości zmieniany 1 raz