Identyfikacja zegarka !!!
Odpowiedz do tematu

:
W budżecie - fotkę zawinąłem do Strixa - ale po prostu nigdzie indziej nie widać jaki fajny to zegar :mrgreen:

:
musashi masz jakiegoś linka do tego jasia chrono?

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Są dostępne na alledrogo

http://allegro.pl/j-sprin...2234606829.html

:
dzięki
chociaż nie wiem po co pytałem bo z jasiami mam ten problem że na zdjęciach od razu wszystkie mi się podobają ale na żywca to już niestety nie :cry: jakieś takie niedopracowane okazują się być

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-04-03, 10:05, w całości zmieniany 2 razy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
To zdjecie powala, te z aukcji juz mniej. A widzieli Kumotry Jaska ruletke z alle? :twisted:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
w temacie obok linke dałem do ruletki :wink:
G., Mierzyłeś pasiek?

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Bo te fotki na alle są do dooopy, Jaśki na żywo wyglądają świetnie a jakość wykonania taka sama jak Seiko, wiec nie ma wstydu przed Ryśkiem

:
Svedos napisał/a:
Bo te fotki na alle są do dooopy, Jaśki na żywo wyglądają świetnie a jakość wykonania taka sama jak Seiko, wiec nie ma wstydu przed Ryśkiem

pozwolę się z tobą nie zgodzić, mam pomarańczkę i bilarda
co do pomarańczki to imo odbiega na niekorzyść od seiko np. pepsi co do osadzenia bezela ( jaś ma luzy sięgające niemalże następnego klika )
co do bilarda to niestety porażka ale o tym pisałem w recenzjach więc nie będę sie powtarzał
http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=9282
oczywiście nie wypowiadam się odnośnie werków tylko "zewnętrza"

G.
jaka ruletka?
ja widziałem tylko z tarczą do darta
wygląda na to że jaśka zrobili jako bilard i darta - to widziałem, ale ruletka?

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-04-03, 11:13, w całości zmieniany 1 raz
:
ciniol, w moim BEB 023 wszystko jest O.K

:
mam model z innym oznaczeniem
tu moje przemyślenia
http://www.chinawatches.p...der=asc&start=0

:
ciniol, sorry na alle jest do darta, ruletkę widziałem na stronie springsa :mrgreen:

taka ło:

imo wygląda zajebiście efektownie :twisted:

Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-04-03, 16:15, w całości zmieniany 2 razy
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
świetna ruleta!

:
szkoda tylko, że pewnie na żywo już tak fajno nie wygląda

:
ALAMO napisał/a:
Szatanista - miszcz zdjęciowej razwiedki :twisted:

Szacun :shock: Przecie na tej focie po powiększeniu same piksele widać :lol:

Tym bardziej mnie rozwaliła ta rozkmina :wink:

:
:shock: już dwie kobiety mamy na forum, kiedyś była jedna , ale zniknęła .Bardzo fajna sprawa. Ruletka super kupił już ktoś od nas :?:

Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2012-04-03, 18:47, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum