Odpowiedz do tematu
:
na allegro jest pare fajnych tao - mozesz wziac stamtad albo ze zrodla chinskiego (pewnie taniej wyjdzie)
beceen | ***** ***
:
i od bardziej godnej osoby
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
A wiadomość mam jeszcze taką, że te Tao z allegro (z pudełkiem) nie dość, że są droższe, to jeszcze jest dużo wśród nich awaryjnych. Widocznie sprzedawca nie sprawdza ich przed sprzedażą.
:
No wiec namyśliłem się na Parnisa portugalczyka
Chciał bym dokonać zakupu u jacksona ze względu na najatrakcyjniejsza ofertę 65$ z przesyłką. Pisaliście wcześniej że ostatnio z jacksonem były jakieś notoryczne problemy, możecie przybliżyć mi sprawę??
Chciał bym dokonać zakupu u jacksona ze względu na najatrakcyjniejsza ofertę 65$ z przesyłką. Pisaliście wcześniej że ostatnio z jacksonem były jakieś notoryczne problemy, możecie przybliżyć mi sprawę??
:
Daj spokój z jacksonem, same kłopoty ostatnio...
Weź lepiej od naszego Renifera, na miejscu i bez problemu
LukasVanElvis napisał/a: |
namyśliłem się na Parnisa portugalczyka
|
Daj spokój z jacksonem, same kłopoty ostatnio...
Weź lepiej od naszego Renifera, na miejscu i bez problemu
:
No tak Szukajka lekarstwem na wszystko ;>
Czytałem już tematy o Parnisie i o zakupach od różnych sprzedawców z ChRL, ale to wyglada tak ze jeden sobie chwali sprzedawce, a drugi ma z nim problemy i tak na zmianę.
wahin napisał/a: |
Tutaj masz linka do funkcji, która nazywa się Szukaj: |
Czytałem już tematy o Parnisie i o zakupach od różnych sprzedawców z ChRL, ale to wyglada tak ze jeden sobie chwali sprzedawce, a drugi ma z nim problemy i tak na zmianę.
:
Bez nerw Panowie, bez nerw.
Z Panem Rudolfem już się skontaktowałem. Widzę ze dobrze dbacie o rodzimych dilerów ;>
sylwek napisał/a: |
takie trudne to jest |
Z Panem Rudolfem już się skontaktowałem. Widzę ze dobrze dbacie o rodzimych dilerów ;>
:
Nie, po prostu mieliśmy dość Twojego marudzenia
Widzę ze dobrze dbacie o rodzimych dilerów ;> |
Nie, po prostu mieliśmy dość Twojego marudzenia
:
wszyscy jedziemy na procencie od tych dilerów, myślisz, że co ? Zostaniesz dłużej to też Cię wciągniemy na listę Chińskiej piramidy
Widzę ze dobrze dbacie o rodzimych dilerów ;> |
wszyscy jedziemy na procencie od tych dilerów, myślisz, że co ? Zostaniesz dłużej to też Cię wciągniemy na listę Chińskiej piramidy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
A co sądzicie o Lorusie? Prosty zegarek, ale ma bardzo ładnie zdobioną tarcze, rozmiar tez ok. Do tego 2 lata gwarancji i nie ma problemu z serwisem gwarancyjnym w moim mieście.
A co sądzicie o Lorusie? Prosty zegarek, ale ma bardzo ładnie zdobioną tarcze, rozmiar tez ok. Do tego 2 lata gwarancji i nie ma problemu z serwisem gwarancyjnym w moim mieście.
:
LukasVanElvis, bardzo dobre zegarki, w swojej cenie jeśli chcesz mieć coś sklepowego z gwarancją są bezkonkurencyjne, do tego są one naprawdę porządnie wykonane. Jak Ci się podoba to bier, będzieszpanzadowolony
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Odpowiedz do tematu
jak się podoba to brać, nie marudzić
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW