Odpowiedz do tematu
:
Przejdę się do galerii przymierze i ocenię z bliska. Duży + że mogę go zobaczyć na własnym nadgarstku przed zakupem.
:
LukasVanElvis, obejrzyj też czarną wersję, jest jeszcze jeden kolor, który jest imo świetny... ale trochę damski
BTW. ALAMO PW
BTW. ALAMO PW
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Oglądałem dzisiaj Lorusa i jednak zdecyduje się na niego
:
LukasVanElvis, dobry wybor, bedzieszpanzadowolony
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ponieważ kobieta zmienną jest, nastąpiła zmiana koncepcji ;P Powinienem się wstydzić za to niezdecydowanie, no ale cóż
Spodobały mi się Divery, a z analizy mojego trybu życia wyszło, ze potrzebuje zegarek do użytku na co dzień, w którym będą mógł pojsc na basen, pojeździć rowerem, wyjść na piwo i porąbać drzewo. Dlatego tez powinien byc to kwarc żebym go nie szkodował.
Więc kandydaci są trzy: Casio DURO200 MDV-106D vs Lorus RXN53BX9 vs Lorus RXH43HX9
1.
2.
3.
Który polecacie?
Spodobały mi się Divery, a z analizy mojego trybu życia wyszło, ze potrzebuje zegarek do użytku na co dzień, w którym będą mógł pojsc na basen, pojeździć rowerem, wyjść na piwo i porąbać drzewo. Dlatego tez powinien byc to kwarc żebym go nie szkodował.
Więc kandydaci są trzy: Casio DURO200 MDV-106D vs Lorus RXN53BX9 vs Lorus RXH43HX9
1.
2.
3.
Który polecacie?
:
Ostatnio zmieniony przez radekglaz 2012-04-24, 19:21, w całości zmieniany 1 raz
Zdjęcie nr2. Tylko uwaga bo to tylko 100m. Oglądałem go kiedys w sklepie stacjonarnym i sprzedawca uprzedzał, że 100m Lorusa to nie to samo co 100m Seiko. Generalnie prysznic i nic więcej. Jeżeli chcesz pływać w basenie to bierz Casio.
Ostatnio zmieniony przez radekglaz 2012-04-24, 19:21, w całości zmieniany 1 raz
:
Czysto wizualnie Lorus nr. 1 - podobają mi się te dość ostre ząbki bezela. Natomiast jeśli chodzi o WR to wiem tylko, że w Casio WR 100m spokojnie można pływać.
:
Też miałem kiedyś Casio 100m i bez problemu zaliczałem wszelkie kąpiele w tym nurkowanie na ok 7m z rurką
:
Mi sie podoba właśnie Casio, za tego marlina na tarczy i deklu oraz za to ze jest takim prostym typowym nurkiem, bez niepotrzebnych udziwnień.
A tak ogolnie to jak jest z jakością Casio? Martwi mnie że są one produkowane w chinach i tak się zastanawiam czy te 200M jest zgodne z ogólnie przyjętymi normami. Lorus tez jest produkowany w chinach, czy juz made in japan?
A tak ogolnie to jak jest z jakością Casio? Martwi mnie że są one produkowane w chinach i tak się zastanawiam czy te 200M jest zgodne z ogólnie przyjętymi normami. Lorus tez jest produkowany w chinach, czy juz made in japan?
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-04-24, 20:49, w całości zmieniany 1 raz
to że są produkowane w chinach nie oznacza imo zejścia z jakością
casio nie stać byłoby na taką wpadę
a WR 200 tak de facto oznacza że się popluskasz i ponurkujesz lajtowo bez napinki że coś przecieknie
większośc z nas i tak nie nurkuje profesjonalnie więc nie ma obaw że jak się zejdzie na 200 to.....
casio nie stać byłoby na taką wpadę
a WR 200 tak de facto oznacza że się popluskasz i ponurkujesz lajtowo bez napinki że coś przecieknie
większośc z nas i tak nie nurkuje profesjonalnie więc nie ma obaw że jak się zejdzie na 200 to.....
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-04-24, 20:49, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
mam tego lorusa tylko w wersji pepsi - poczytaj opinie w necie, on sie ponoc nadaje na basen i morze i mozna sie myc i kapac i w ogole
ja nie wiem, bo sie nie myje
ja nie wiem, bo sie nie myje
beceen | ***** ***
:
Dziękuję wszystkim za pomoc, ale oczywiście kupiłem w ogóle coś innego
Padło na Diver Lorusa w automacie.
Padło na Diver Lorusa w automacie.
:
super zegar, wiem bo mam (niebieska wersje)
ale bransolete zmien, bo ta jest ze zwijanej blachy z puszki
ale bransolete zmien, bo ta jest ze zwijanej blachy z puszki
beceen | ***** ***
:
Yyy a gdzie mozna dostac divery od lorusa?
[ Dodano: 2012-05-07, 13:14 ]
Bo z automatow w sklepach to tylko garnitury
[ Dodano: 2012-05-07, 13:14 ]
Bo z automatow w sklepach to tylko garnitury
:
Odpowiedz do tematu
szukaj: RL415AX9G
chyba juz niedostepny, ja kupowalem jakos w pazdzierniku i mialem problem.
na allegro sie pojawiaja. rzadko, ale widzialem chyba dwa.
chyba juz niedostepny, ja kupowalem jakos w pazdzierniku i mialem problem.
na allegro sie pojawiaja. rzadko, ale widzialem chyba dwa.
beceen | ***** ***