Orient Big Mako niebieski czy....
Odpowiedz do tematu

: Orient Big Mako niebieski czy....
Z każdym dniem jestem coraz bliżej myśli o zakupie Big Mako, mam tylko jeden problem , niebieski czy inny kolor. Generalnie skłaniam się ku niebieskiemu, ale na żywca widziałem tylko czarnego i nie chciałbym podejmować pochopnej decyzji. Czy jesteście w stanie mi doradzić gdzie w Warszawie można je obejrzeć w sklepie, zaznaczam że byłem w Promenadzie i były tylko czarne.

:
umów się z którymś z kumotrów z Wawy :razz: Mnie osobiście niebieski nie podszedł, za to pomarańczowy jest bomba, czarny - klasycznie - też będzie ładny :razz:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks napisał/a:
umów się z którymś z kumotrów z Wawy :razz: Mnie osobiście niebieski nie podszedł, za to pomarańczowy jest bomba, czarny - klasycznie - też będzie ładny :razz:

ja natomiast nie jestem przekonany do pomarańczaka, choć nie widziałem go na żywo, więc też trudno stwierdzić to do końca. Czarny jest ok, ale nie chce się kierować takimi wyznacznikami że pasuje do wszystkiego. Na zdjęciach najbardziej mi podchodzi niebieski, ale to tylko zdjęcia, więc chcę się upewnić. Jeżeli nie znajdzie się jakiś sklep, a któremuś z kumotrów będzie się chciało to czemu nie

:
Lao Tse, - moim zdaniem niebieski brać i nie marudzić :twisted: Czarny jest nudny! Ew. Pomarańczka, albo biały. Najlepiej jednak wycieczkowicza :mrgreen:

:
Mialem pomarancze i byla swietna, ale... chyba jednak niebieski, moj aktualny.

Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe :)
maciek
[Usunięty]
:
Słoniu napisał/a:
Lao Tse, - moim zdaniem niebieski brać i nie marudzić :twisted: Czarny jest nudny! Ew. Pomarańczka, albo biały. Najlepiej jednak wycieczkowicza :mrgreen:

no właśnie, coś w tym jest. Miałem niebieskiego bigmaka, poszedł do ludzi, bo nudził... :twisted: , choć bez wątpienia to świetny zegar.
Ekhm, wycieczkowca też miałem...
Jakoś w sumie oba poszły, został multikalendarz, imo njaciekawszy z nich. :mrgreen:

:
Słoniu napisał/a:

no właśnie przy czarnym zasypiam z nudów :mrgreen: tzn. jest taki grzeczny

Ostatnio zmieniony przez Lao Tse 2012-04-06, 20:44, w całości zmieniany 1 raz
:
Zdjęcie Revolty:

Czarny jest nudny :mrgreen:

:
Słoniu daj mi od czegoś zacząć, a będę później też wrzucał takie fotki :mrgreen:
i przynajmniej wiem, że biały to zupełnie nie moja bajka

Ostatnio zmieniony przez Lao Tse 2012-04-06, 20:49, w całości zmieniany 1 raz
maciek
[Usunięty]
:
najlepszy jest full lume, przy reszcie kimam. :mrgreen:

:
czarny na pasiastym zulu :twisted: a pomarańcza to na wszystkim zajebibi wygląda, ten odcień jest naprawdę niesamowity na żywca :wink: :razz:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Lao Tse, też mi się strasznie podobał niebieski, też chciałem go kupić. Znalazłem go w jednym z centrów handlowych w Krakowie i oglądając go i przymierzając na nadgarstek... nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak na zdjęciach. Dużo bardziej podszedł mi ten Citek

KLK

chociaż... też nie do końca jest to to czego szukam, ale imo lepiej leży na ręce i jakiś taki... ładniejszy

Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-04-06, 21:03, w całości zmieniany 2 razy
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Iks napisał/a:
pomarańcza to na wszystkim zajebibi wygląda, ten odcień jest naprawdę niesamowity na żywca

+1

:
Tomek na tym zdjęciu pomarańczka to wygląda tak że szczęka mi wypadła, odbiła się od podłoża i wróciła z powrotem, zajebibi

[ Dodano: 2012-04-06, 23:08 ]
G. citek jest wporzo, ale niestety bardziej kręcą mnie lewki

Ostatnio zmieniony przez Lao Tse 2012-04-06, 21:10, w całości zmieniany 1 raz
:
A w realu jest jeszcze lepiej. Kto ma, ten wie ... :cool:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum