Odpowiedz do tematu
:
Matrin, promocja była spoko, w Łodzi przecenione były prawie wszystkie modele i to mocno. Ale to było parę miesięcy temu, więc mogło mało zostać... Chyba, że to już kolejna promocja
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
W Krakowie parę dni temu też były. Zresztą to ponoć po prostu wyprzedaż jest, coś mi gdzieś mignęło, że Apart wycofuje się z dystrybucji Louisa Erarda. Ale tam to chyba jeden model jest w okolicach 1,5k (po obniżce), cała reszta to tak co najmniej tysiaka więcej.
:
Matrin, - na całą ofertę Louisa mają 50%, także w wszystkich salonach powinna ona być. Zresztą, zadzwoń do centrali i zapytaj się gdzie aktualnie są dostępne Louisy.
:
Pewnie ambasador marki z TVNu leżał pijany pod płotem, Superexpress zrobił zdjęcia i chcą się pozbyć trefnego towaru. Ale nie bójcie - znów wymyślą jakiegoś Jaquesa Luiza Fengszuja i będzie następna kłalita dla mas.
halina napisał/a: |
W Krakowie parę dni temu też były. Zresztą to ponoć po prostu wyprzedaż jest, coś mi gdzieś mignęło, że Apart wycofuje się z dystrybucji Louisa Erarda. |
Pewnie ambasador marki z TVNu leżał pijany pod płotem, Superexpress zrobił zdjęcia i chcą się pozbyć trefnego towaru. Ale nie bójcie - znów wymyślą jakiegoś Jaquesa Luiza Fengszuja i będzie następna kłalita dla mas.
:
Jak widze na roznych stronach (amazon przoduje, bo to wielki worek zbiorczy) te setki marek z takimi nazwami, to sie zastanawiam, jak oni je wymyslaja - wyglada jakby brali nazwy szwajcarskie od zegarkow i francuskie i wloskie od mody, a potem puszczali jakis skrypt, ktory losowo przestawia literki i kolejnosc slow.
Musi byc fajna zabawa
Ostatnio zmieniony przez rybak 2012-04-07, 08:37, w całości zmieniany 1 raz
Blaz napisał/a: |
Ale nie bójcie - znów wymyślą jakiegoś Jaquesa Luiza Fengszuja i będzie następna kłalita dla mas. |
Jak widze na roznych stronach (amazon przoduje, bo to wielki worek zbiorczy) te setki marek z takimi nazwami, to sie zastanawiam, jak oni je wymyslaja - wyglada jakby brali nazwy szwajcarskie od zegarkow i francuskie i wloskie od mody, a potem puszczali jakis skrypt, ktory losowo przestawia literki i kolejnosc slow.
Musi byc fajna zabawa
Ostatnio zmieniony przez rybak 2012-04-07, 08:37, w całości zmieniany 1 raz
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
początkowo czarna lista ( ta prawdziwa a nie ta na którą wpisywano marki które są nie po myśli forum sprzedawców) polegała na zbiorze takich dziwnych marek szwejszejzen ad 1852 z dopisaną historią .
:
Matrin, Doxy i Erardy są w TT w Złotych Tarasach. Warto dołożyć te kilka złotych i brać Erarda ..
:
Blaz, Ale ten Erard to chyba nie jest taka wirtualna marka...?
:
+10
Cytat: |
nów wymyślą jakiegoś Jaquesa Luiza Fengszuja i będzie następna kłalita dla mas |
+10
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ja nie mówię, że wirtualna, bo ja z dala od kiziowych czarnych list. Zresztą według panów wielmożnych, to ŻADNA marka sprzedawana w Aparcie nie jest wirtualna, bo jest sprzedawana w salonie stacjonarnym.
Abstrahuję od Erarda, być może zresztą jedynej dobrej marki w Aparcie. Mówię o tworzeniu sobie marek na poczekaniu i w zastępstwie.
Santino napisał/a: |
Blaz, Ale ten Erard to chyba nie jest taka wirtualna marka...? |
Ja nie mówię, że wirtualna, bo ja z dala od kiziowych czarnych list. Zresztą według panów wielmożnych, to ŻADNA marka sprzedawana w Aparcie nie jest wirtualna, bo jest sprzedawana w salonie stacjonarnym.
Abstrahuję od Erarda, być może zresztą jedynej dobrej marki w Aparcie. Mówię o tworzeniu sobie marek na poczekaniu i w zastępstwie.
:
Ano, to zupełnie inna historia
Tu sztandarowym przykładem jest Aztorin
Tu sztandarowym przykładem jest Aztorin
:
Stanęło w końcu na takim JL. Dzięki za wszelkie sugestie.
:
spoko, taki certinowaty. Co on ma w srodku?
beceen | ***** ***
:
Miyota 8215
:
Odpowiedz do tematu
Matrin, - tarcza ze słoneczkiem? Całkiem sympatycznie wygląda - niech się nosi