Zegarek 2011 plany prezentacje kryptonim DZIKiSOKÓ£
Odpowiedz do tematu

Blaz
[Usuniêty]
:
Caliber No.1 Green Mountain. :mrgreen:

:
Calibre , tak bardziej swiatowo

:
Le piz vert, czyli Grünberg. Brzmi nie¼le, ale na rynek wschodni trza bêdzie cu¶ wymy¶liæ, bo siê bêdzie kojarzy³o. Zielonaja Sopka od bidy mog³aby byæ :smile:

:
Cytat:
Po takich tekstach chwilê siê zastanawia³em, czy nie wrzuciæ recenzji soko³a na kizi i pasjonatów. Z drugiej strony - to raczej wywo³a tylko zadymê i chyba szkoda psuæ wszystkim w ko³o nastrój.

Pomys³ zacny, ale do tego to musza tam czytelnicy dojrzeæ.

Cytat:
Go¶æ, który tak wie¶niacko siê tam wypowiada, to Krystekomega z kizi.

No wstyd mi za wymienionego pana.Aj w ogóle taaakiiiiii wstyd.

Cytat:
A sami pasjonaci powstali dlatego, ¿e dla nich na kizi za panowania Chlastawy zaczê³o byæ coraz wiêcej s³omy, a coraz mniej presti¿u. Paradoks taki. Mo¿na wiêc powiedzieæ, ¿e niedaleko pad³o jab³ko od jab³oni.

W obecnym stanie rzeczy niestety tak to wygl±da. .G³upio mi bo siêdzê w tym samym worku. Oj znów wstyd.

......Chyba najlepiej bêdzie jak wszêdzie ka¿e pokasowaæ konta, wtedy , nie bêdzie wstydu no i zacznê siê zajmowaæ tym czym powinienem a nie pierdo³ami i upierd...niem siê z jakimi¶ kolesiami.Trochê si³ i chêci mi brak na przekazywanie wiedzy itd, szkoda czasu i energii na co¶ co nie ssprawia rado¶ci.

Ostatnio zmieniony przez kaido2 2012-04-16, 07:13, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Pozdro!!!
Blaz
[Usuniêty]
:
Marcin, nie po raz pierwszy jest okazja do potwierdzenia starej prawdy, ¿e najwiêkszym wrogiem entuzjazmu i pasji s± ludzie, którzy nie maj± i tego, i tego...

:
No bo jak nie maj± niczego, to maj± wiêksze zbiorniki na ¿ó³æ. Potem mog± ni± dalej pryskaæ ;-)

:
Strasznie mi siê spodoba³o! :mrgreen:

ALAMO napisa³/a:
No bo jak nie maj± niczego, to maj± wiêksze zbiorniki na ¿ó³æ. Potem mog± ni± dalej pryskaæ ;-)

Choæ z drugiej strony... jak maj± te wielkie zbiorniki, to czy mo¿na mówiæ, ¿e nie maj± niczego? Ponadto, oni z pewno¶ci± pozbyli siê ca³ej reszty (zbytecznej), w³a¶nie po to, by siê te megazbiorniki pomie¶ci³y! Teraz mog± naprawdê "daleko pryskaæ" - zaleta w±skiej specjalizacji. Na niewielkim polu mo¿na byæ naprawdê dobrym... :lol:

Bodziejeszcze ludziom tak dobrze jak tu?
:
Ale to jest stary prawda, zweryfikowna empirycznie.
Prowadz±c w±tek na WUS widzimy to go³ym okiem.
W±tek ma blisko 40 000 wej¶æ, i jest jednym z najaktywniejszych na podforum - wiec daje to pewne statystyczne spojrzenie.
Otó¿, tam w zasadzie brak negatywnych komentarzy i emocji. Takie co¶ siê zda¿y³o chyba ZALEDWIE dwa razy, i w obu przypadkach, "bezinteresowny hejter" zostawa³ w zasadzie rozstrzelany przez ludzi w w±tku aktywnie uczestnicz±cych z których 90% to zdowoleni klienci.
Jako ¿e nasze zegarki znajduj± siê w tej chwili ju¿ na wszystkich kontynentach, poz Antarktyd± ;-) -nie mo¿na te¿ mówiæ o jakich¶ kulturowych niuansach. Prawda jest straszna, i smutna - tylko w Polsce jest tak wielu ludzi ze specjalizacj± "nienawidzê". I tylko w Polsce, ci ludzie s± sk³onni po¶wiêciæ wiêcej energii ¿eby mówiæ czego nienawidz±, ni¿ zrobiæ co¶ fajnego. Na ca³ym ¶wiecie, ludziom SZKODA w³asnego czasu i energii na co¶, co im nie odpowiada, nie podoba siê, nie s± tym zainteresowani - Polak wrêcz odwrotnie!
To smutna obserwacja :cry:

:
Czy macie zamiar po raz n+101 opisywaæ zjawisko znane jako "polskie piek³o"? To perpetuum mobile: pog³êbianie uczucia w³asnej wujowizny przez obsesyjne kompensowanie sobie tego¿. Jedyna metoda wyrwania siê z tego narodowego misterium to zacisn±æ zêby i nie daæ siê wci±gn±æ. Po ch... dyskutowaæ ¿e nieprawd± jest jakobym co¶tam czy nie co¶tam, kiedy prowokuj±cemu zupe³nie nie o to chodzi; on zaczepi i i bêdzie siê godzinami fafluni³ bez wzglêdu na argumenty - to jest to jego "moralne zwyciêstwo".

Gburek.

Ostatnio zmieniony przez Maxio 2012-04-16, 21:37, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
:
Jacek. napisa³/a:
pog³êbianie uczucia w³asnej wujowizny przez kompensowanie sobie tego¿

Jacek, oficjalnie og³aszam Ciê moim guru :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Maxio 2012-04-16, 20:29, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
:
Jacek chyba uchwyci³ sedno sprawy, jak do tego trzeba podej¶æ. Mi zajê³o podobne stanowisko trochê czasu, ju¿ wcze¶niej. Szkoda nerwa :)

FORZA Robert!
RK WRT
:
wielebny napisa³/a:

Jacek, oficjalnie og³aszam Ciê moim guru :mrgreen:

Nadajê siê co najwy¿ej na gburu :mrgreen:

Gboo.

:
Mnie pasi :mrgreen:

Blaz
[Usuniêty]
:
Popatrzy³em na t± ofertê:

http://forums.watchuseek....aps-678207.html

Oferta jak oferta - kto¶ powie. Fakt... Ale tak jako¶ ciep³o robi mi siê na duszy, gdy patrzê na to, ¿e na zagranicznych forach omawia siê polskie zegarki. Czy kto¶ jeszcze kilka lat temu o tym my¶la³?

Gerlachowcy - szacun jeszcze raz. :wink:

:
Blaz napisa³/a:

Oferta jak oferta - kto¶ powie.

£ee, to chyba oczywiste ¿e sprzedaj±cy jest rozczarowany zakupem i chce siê szybko pozbyæ tego badziewia napêdzanego przez chiñskie mrówki :mrgreen:

„Nie, to nasz dyrektor. On tak codziennie, rano i przed po³udniem. Obje¿d¿a biuro. – Ale ten ha³as...na czym on je¼dzi? - Na wrotkach, ¿eby prêdzej. W ten sposób zyskuje 26 i pó³ minuty dziennie.”
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pe³na wersja forum