Odpowiedz do tematu
:
W androidzie są jak dla mnie extra super świetne wskazówki, no i promocja cenowa. Za to Pulsar ma fajniejszą tarczę. Pokaż po prostu oba bratu i niech zdecyduje.
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Ten proponowany Pulsar zamiata konkurentów... chyba zachorowałem.
:
brać pulsara - nie marudzić! przed nabyciem obejrzeć jeszcze Strixowe fotki, a wątpliwości kompletnie znikną
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Pulsar jest debeściak a na Strixowych fotach niestety wszystkie zegarki wyglądają super i lepiej się nimi nie kierowć
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-04-17, 10:17, w całości zmieniany 1 raz
Bibliotek@rz, ja wlasnie tez... Zaczynam zalowac, ze chcialem pomoc bo sam sobie samoboja strzelilem a do pieca dowalil jeszcze Maxio filmikiem :
[ Dodano: 2012-04-17, 11:13 ]
Edyta:
Najlepszy wybor w tym "dizajnie", poka go bratu, a i u mnie wyladowal na wishliscie
[ Dodano: 2012-04-17, 11:13 ]
Edyta:
Najlepszy wybor w tym "dizajnie", poka go bratu, a i u mnie wyladowal na wishliscie
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-04-17, 10:17, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Wy to widzę, kolego G., ze lubicie prestiżowy napis mieć na tarczy. Timex nie, rubicon nie... Myślę, że on od lorusuw specjalnie jakościowo nie odstaje.
G. napisał/a: |
corten, fajny ten Rubicon, też bym chciał go chcieć gdyby tam choćby Pulsar pisało
Pulsar PU2007X1 Obrazek może taki? dołożysz bratu różnicę, coby Rubicona nie kupił |
Wy to widzę, kolego G., ze lubicie prestiżowy napis mieć na tarczy. Timex nie, rubicon nie... Myślę, że on od lorusuw specjalnie jakościowo nie odstaje.
:
Kolego Macku ,gdyby bylo jak mowisz to bym wrzucil tu taka fajna cytrynke, ktora widzialem w tej kolorystyce
Jakosciowo moze i nie odstaje, Pulsar imo najlepszy ze wzgledu na dizajn
maciek napisał/a: | ||
Wy to widzę, kolego G., ze lubicie prestiżowy napis mieć na tarczy. Timex nie, rubicon nie... Myślę, że on od lorusuw specjalnie jakościowo nie odstaje. |
Kolego Macku ,gdyby bylo jak mowisz to bym wrzucil tu taka fajna cytrynke, ktora widzialem w tej kolorystyce
Jakosciowo moze i nie odstaje, Pulsar imo najlepszy ze wzgledu na dizajn
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
a to faktycznie prawda. Ale generalnie, to myślę, że taki rubicon to robi zupełnie normalne zegarki. Więc jak komuś wizualnie podchodzi, to chyba nie ma się czego bać.
Jakosciowo moze i nie odstaje, Pulsar imo najlepszy ze wzgledu na dizajn |
a to faktycznie prawda. Ale generalnie, to myślę, że taki rubicon to robi zupełnie normalne zegarki. Więc jak komuś wizualnie podchodzi, to chyba nie ma się czego bać.
:
Jesli jednak kierowac sie cena (wiadomo Pulsar to juz wiekszy wydatek, chyba ze dwa parnisy) to lepiej brac Lorusa, cena nizsza niz Rubicon, a jakos bardziej ufam w jego wykonanie i napis na tarczy nie drazni mojego prestizowego oka
Siedze wlasnie w pracy z Bagelsportem na lapie, jak to wyjasnisz w kwestii mojego zakochania w prestizowych napisach cfaniaczku za dyche?
Siedze wlasnie w pracy z Bagelsportem na lapie, jak to wyjasnisz w kwestii mojego zakochania w prestizowych napisach cfaniaczku za dyche?
:
lorus i pulsar to w koncu ta sama firma
z drugiej strony, ten rubicon, oprocz tego ze jest mocno inspirowany chyba tissotem, to i tak ma pewnie w srodku miyote, wiec chodzic bedzie. ale 350 to bym za niego w zyciu nie dal
z drugiej strony, ten rubicon, oprocz tego ze jest mocno inspirowany chyba tissotem, to i tak ma pewnie w srodku miyote, wiec chodzic bedzie. ale 350 to bym za niego w zyciu nie dal
beceen | ***** ***
:
wkładasz wiele wysiłku w odpowiedni kamuflaż. Musisz się strasznie męczyć.
Siedze wlasnie w pracy z Bagelsportem na lapie, jak to wyjasnisz w kwestii mojego zakochania w prestizowych napisach cfaniaczku za dyche? |
wkładasz wiele wysiłku w odpowiedni kamuflaż. Musisz się strasznie męczyć.
:
o przepraszam, co najmniej za 26,74 zł
cfaniaczku za dyche? |
o przepraszam, co najmniej za 26,74 zł
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
maciek, za to na pasku widnieje prestizowa nazwa... Takze daje rade
Iks, waluta, Panieee waluta - ja nie podaje w plnach
[ Dodano: 2012-04-17, 12:59 ]
beceen, no wlasnie... Cena jest zabojcza
Iks, waluta, Panieee waluta - ja nie podaje w plnach
[ Dodano: 2012-04-17, 12:59 ]
beceen, no wlasnie... Cena jest zabojcza
:
od razu prestiż większy nie??
Iks, waluta, Panieee waluta - ja nie podaje w plnach |
od razu prestiż większy nie??
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Odpowiedz do tematu
Bo tylko prestiz i kłalita są sensem mego życia