Diver najlepiej zielony
Odpowiedz do tematu

:
bow, 100 kg przy 203 cm? to wcale nie jest dużo... faktycznei możesz być chudzielec :twisted:

Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-04-17, 21:42, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Zbierata se po ryju, a już mam długą kolejkę do prania na zlocie!!!

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
...ale generalnie szpam, że ja pito :mrgreen: le.... :twisted:

lepsze jutro było wczoraj
:
Co poradzisz, wątek rozwojowy, a tu dopiero 14 strona :twisted:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
spam, gdzie?? dawaj linkę!

edyta: żeby było w temacie - polecam takiego, co prawda nie zielona tarcza, ale imo akcent na bezelu w zupełności wystarcza, świetny zegar :!: :razz:

Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-04-17, 21:49, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
bow, uważaj na wiatr, bo jak się zamachniesz i Cię poniesie to w Łodzi wylądujesz :twisted:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
trzeba go będzie przywiązać do kaloryfera w prosektorium... ewentualnie do barierki na zewnątrz, ale to ryzykowne. :lol:

Skate or die!
:
lepiej niech sobie kotwice dorobi :twisted:

:
Na temat na temat ...

:
IMHO Bernhard rzondzi zdecydowanie - nic nie zmieni mojego zdania, choc mam i Deep Blue tez zajebibistego

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

spam, gdzie?? dawaj linkę!

edyta: żeby było w temacie - polecam takiego, co prawda nie zielona tarcza, ale imo akcent na bezelu w zupełności wystarcza, świetny zegar :!: :razz:

Obrazek

ładny...tylko to kłalita ....więc w cenie zegarka mamy sponsoring tenisa i F1....do 1200 się nie zmieszczę

:
za 250 dolców można te kuality wyrwać jak się ma szczęście :twisted: Cena MSRP była faktycznie totalnie z d*** - 1450$ :shock: :shock:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
kuffa...jak tak dalej będzie szło to pewnie zacznę poszukiwać niebieskiego/granatowego...większy wybór. z zielonych na chwilę obecnie budżetowo odpowiada mi DB...ale te fotki w necie mogą nie oddawać rzeczywistego wyglądu sikora...zamówię i okaże się, że sikor qpa...i co ja wtedy biedny poradzę? :neutral:

maciek
[Usunięty]
:
no i dobrze, ten DB jest co najwyżej taki se. :wink:

:
Cytat:
kuffa...jak tak dalej będzie szło to pewnie zacznę poszukiwać niebieskiego/granatowego...większy wybór. z zielonych na chwilę obecnie budżetowo odpowiada mi DB...ale te fotki w necie mogą nie oddawać rzeczywistego wyglądu sikora...zamówię i okaże się, że sikor qpa...i co ja wtedy biedny poradzę? :neutral:

U nas w galerjy są fajne zdjęcia białego Sun Divera i zdaje się jeszcze innych wersji :razz: pooglądaj sobie te, zielony nie powinien odstawać :wink: A zresztą kupując w necie masz 10 dni na zwrot bez podania przyczyny - zamów, przymierz, jak nie podejdzie - odeślij :cool:

Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-04-18, 07:23, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum