OCeanus
Odpowiedz do tematu

Blaz
[Usunięty]
:
A w czym są inne? Pomijając indeks na 12. :wink:

:
No różnią się kształtem, wysokością, sposobem wykończenia....no tyle widać na zdjęciach moim zdaniem.

Kuba
Blaz
[Usunięty]
:
Tyle wyczytałeś z renderów? :shock: :lol:

Na realnych zdjęciach akurat indeksy są praktycznie te same w Mantach i Oceanusach. Niebieska obwódka pojawia się i tu, i tu, choć nie we wszystkich modelach. Za to oczywiście koperty i bransolety Manty są znacznie bardziej wyrafinowane niż Oceanusa.

:

to też jest render?

Kuba
Blaz
[Usunięty]
:
I...? :mrgreen:

:
I ja uważam, że się różnią ale wcale mi nie przeszkadza to, że Twoim zdaniem te indeksy są takie same.

Kuba
Blaz
[Usunięty]
:
Bo już myślałem, że suwmiarka pójdzie w ruch i wzorem kiziaków będzie kłótnia o 0,0000005 mm. :mrgreen:

Mam tonę zdjęć Oceanusów i Mant. Owszem, są różnice w kształcie, bo to normalne przy różnych układach subtarcz. Ale różnice w wysokości, wielkości? Nie. :wink:

:
quub, to złudzenie :mrgreen: :mrgreen:

:
hmmm ... jest tylko jedno wyjście, żeby się przekonać.....

Kuba
Blaz
[Usunięty]
:
W realu widziałem Mantę i mam swojego Oceanusa. Fakt, że nie widziałem ich jednocześnie, ale bardzo mocno Mancie się przyglądałem. :wink:

:
Blaz napisał/a:
W realu widziałem Mantę i mam swojego Oceanusa. Fakt, że nie widziałem ich jednocześnie, ale bardzo mocno Mancie się przyglądałem. :wink:

A mi nie było jeszcze dane Manty na żywo zobaczyć, choć w sumie kilka OCków przez moje ręce dłużej lub krócej przeszło.

Cieszę się, że jest zainteresowanie tematem :)

Zrobiłem ankietę z ukrytymi wynikami, ale nie wiedziałem, że one będą dla mnie też ukryte :lol:
No nic i tak będę mógł tu dopiero w piątek wieczorem zajrzeć.

World Wide Watches
:
quub napisał/a:
Blaz napisał/a:
Eee, one są te same. :cool:

Obrazek
Obrazek
Przeglądając zdjęcia mam wrażenie, że jednak sa inne.

no zara zara.
przeciez te indeksy sa inne - pomiajac kwestie tego, ze niektore sa uciete z uwagi na subtarcze, to np. indeksy na 9 i 11 sa rozne - niebieski jest szerszy, trapezowy, ten bialy pasek jest otoczony niebieska ramka od strony tarczy, a pasek indeksu w bialym ma tylko obwodki na dluzszych bokach.
wg mnie roznica jest :idea:

beceen | ***** ***
Blaz
[Usunięty]
:
beceen napisał/a:
quub napisał/a:
Blaz napisał/a:
Eee, one są te same. :cool:

Obrazek
Obrazek
Przeglądając zdjęcia mam wrażenie, że jednak sa inne.

no zara zara.
przeciez te indeksy sa inne - pomiajac kwestie tego, ze niektore sa uciete z uwagi na subtarcze, to np. indeksy na 9 i 11 sa rozne - niebieski jest szerszy, trapezowy, ten bialy pasek jest otoczony niebieska ramka od strony tarczy, a pasek indeksu w bialym ma tylko obwodki na dluzszych bokach.
wg mnie roznica jest :idea:

A czytać umie? :cool:
Cytat:

Owszem, są różnice w kształcie, bo to normalne przy różnych układach subtarcz. Ale różnice w wysokości, wielkości? Nie. :wink:

Cytat:

Niebieska obwódka pojawia się i tu, i tu, choć nie we wszystkich modelach.

:
Cytat:
A czytać umie? :cool:

a ze zrozumieniem czytac umie? :wink:
roznice w ksztalcie nie wynikaja z li tylko pozycji subtarcz (podciecia) wg mnie - indeksy sa inne i wielkosciowo i pod wzgledem designu, przynajmniej na tych 2 fotach. Ale ja sie nie znam :razz:

beceen | ***** ***
Blaz
[Usunięty]
:
No i jednak jest dyskusja o wyższości kresek z Painta nad tymi w Photoshopie. :cool: :lol:

Los puszczy amazońskiej zależy od jednej setnej milimetra indeksu. Czy uratujemy następne pokolenie świszczy? Dowiemy się po 30-minutowej przerwie reklamowej! Zostańcie państwo z nami!

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum