Wybór Parnisa
Odpowiedz do tematu

:
Machu napisał/a:

Pilot Marataca

Fajny :)
I koronkę ma w dobrym miejscu :cool:

:
A mnie się Marateca zupełnie nie podoba.

Jak dobrze pójdzie, to sobie świetnego taniego lotnika sami zrobimy :P

A z innych, to ktoś pamięta jeszcze Mezaliansa?

:
Santino napisał/a:
ktoś pamięta jeszcze Mezaliansa?

Ja nie, ale słyszałem...dużo słyszałem :)

:
ja pamiętam, dobry zegar, ale w sumie budżetowy pilot od Kemmnera mi się bardziej podobał :wink:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
O nieeeeeeeeeee, Mezaliańskik był świetny...

Fotka Starszego Pana...

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Nieosiągalne już są te mezaliansy ?

:
o, i z data. tylko jakas mala ta data :razz:

beceen | ***** ***
:
Cezar napisał/a:
Nieosiągalne już są te mezaliansy ?

raczej tylko z drugiej ręki, ale chętnych do sprzedaży brak... ja pamiętam, że swojego w zeszłym roku wysłałem do Wawki - kolego Zero wziął :razz: :wink:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks napisał/a:
kolego Zero wziął

A od niego kolega jego :)

:
Cezar - popatrz na Ticino, lepiej wykonane. Ktoś tutaj nawet porównanie chyba robił. Są w 47 i 44. Mój duży Ticek czeka na sesję foto.

:
Cezar, nie bierz Ticino. Weż Gartona + nasz zestaw tarczy ze wskazówkami - nieśmiało napiszę, że to będzie super wypas, za baaardzo przyzwoite pieniądze.

Garton ma mechanizm z centralną sekundą (imo obowiązkowa w pilocie), stop sekundą i dokręcaniem.
Koperta całkiem fajnie wykończona, ładnie szczotkowana - jedyna wada to koronka - ale już o tym myślę, coby dobrać lepszą.
Trochę reklamę robię, ale wiadomo, że tarcze zrobione przez Gerlachów będą takie, że "mucha nie siada" ;-)

:
A ticino faktycznie lepsiejsze, miałem dwa i szczerze polecam, kontakt z panem Collucci też jest bardzo sympatyczny :wink: :razz: jedyny minus tych pilotów to 20mm w uszach (no dla niektórych minus :razz: )

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Malko
[Usunięty]
:
No to co robić odkładać na Ticino czy brać teraz Parnisa 44mm chociaż patrzcie na ten model: bardzo fajny tylko sekundę chciałbym białą :( http://www.watchwing.com/...products_id=638

:
Malko napisał/a:
patrzcie na ten model: bardzo fajny tylko sekundę chciałbym białą :( http://www.watchwing.com/...products_id=638

On ma 55mm bez koronki, nosi się go na udzie :mrgreen:
Zbieraj na Ticino.

Malko
[Usunięty]
:
Dzięki za radę co do Ticino, ten mezalians co kumotr pokazywał też cudo. Siedząc tu u was na forum tak się napatrzyłem :) i muszę stwierdzić, że zaraziliście mnie na całego... :shock:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum