Z podanych orient. Z innych - to co pokazała machlo wymiata. A może ruixue - zresztą też machlo miał/ma
Odpowiedz do tematu
:
Słoniu, "miał".
:
machlo, - uuu, a tego szkoda, ściągałem takie cudo dla znajomego. Świetny zegar!
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-05-01, 18:26, w całości zmieniany 1 raz
ta 51 z czarną tarczą i w złotym wykończeniu bardzo mi sie podoba ale przeraża mnie wizja pzrebrnięcia przez zakup w china może kiedyś przekroczę ten Rubikon
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-05-01, 18:26, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Bow - a na poważnie, kup zegarek dla prawdziwego faceta - ze 200 basków kupisz bardzo fajnego reedsco No i rozmiar męski!
Prawie jak garnitura
Prawie jak garnitura
:
Ostatnio zmieniony przez machlo 2012-05-01, 18:35, w całości zmieniany 1 raz
ciniol, zakup na taobao to w tym przypadku najmniejszy problem. Problemem może być dostępność - niby na taobao wiszą oferty, ale mało tego wyprodukowali i mogą to być oferty widmo - a poza tym to cena ponad 3000 juanów akurat za tę wersję.
Przez Bowa teraz mi głowę zaprząta też jakiś elegant mimo, że na prawdę sporadycznie bym nosił. Taki BaiHai albo 51 w tej wersji:
Warto zwrócić uwagę, że i klamra niekiepska.
Przez Bowa teraz mi głowę zaprząta też jakiś elegant mimo, że na prawdę sporadycznie bym nosił. Taki BaiHai albo 51 w tej wersji:
Warto zwrócić uwagę, że i klamra niekiepska.
Ostatnio zmieniony przez machlo 2012-05-01, 18:35, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-05-01, 18:36, w całości zmieniany 1 raz
a po ile juan bo zupełnie nie jestem w temacie
ja to raczej tylko ciemne tarcze, ewentualnie srebrna
ja to raczej tylko ciemne tarcze, ewentualnie srebrna
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-05-01, 18:36, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ciniol, przy założeniu, że zegarek kosztowałby 3200CNY, to przez yoybuy kosztowałoby to 586 prezydentów + 4% paypala + ewentualne podatki na miejscu.
:
to się wyleczyłem
pokombinuje może lepiej z orientem dla tajlandi
pokombinuje może lepiej z orientem dla tajlandi
:
Ten ostatni pokazany przez Machlo urywa d... razem z płucami!
Piękny po prostu!
Piękny po prostu!
:
No to zróbcie w podobnej stylistyce - tylko w cenie normalnej
Złote nakładane indeksy, złote wskazówki i beżowa tarcza - super!!
Złote nakładane indeksy, złote wskazówki i beżowa tarcza - super!!
:
Ten ostatni, co pokazałem to 2000CNY kosztuje, więc już nieco rozsądniej - wyjdzie 375USD.
:
Odpowiedz do tematu
Ta ostatnia mewka fajna - żeby była zajedwabista musieli by usunąć te kropki luminowy z tarczy
_
work in progress
work in progress