Elegant
Odpowiedz do tematu

:
machlo napisał/a:
Jak żyć Gerlachy?! Brać BaiHai, czy czekać na wasz in-haus. :razz:

Czekać na in-housa!!!!
A mnie dawać linę do BaiHai!!!
Prędziuchno!!!! :twisted:

Seagull WuYi na Good-Stuffsach ma pisane, że jest malutki - poniżej 38mm - albo się trzepnął, albo to nie jest koperta od 177.

Blaz napisał/a:
Shanghai, ale stawiałbym na wus project z drugiej ręki. :mrgreen:

Nie widzi mi się WUS...
Dlatego nie pisałem się na listę...

Svedos napisał/a:
A co by nie było że nie na temat , ja tam brał bym wszystkie :mrgreen:

Uczta się od Starszego Pana jak należy doradzać!!!
Tegom właśnie chciał ;)

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
bow, już pytałem o BaiHai'a trusthonestmana z ebaya i powiedział, że można ten model u niego zamówić. :) Cena 545USD i czas oczekiwania 1-2 tygodnie aż przyjdzie z fabryki. :)

Chiński WuYi rzeczywiście jest mniejszy od M177S. Wersja z USA jest taka jak M177S.

A może by tak też wziąć BaiHai... w sumie mam dodatkowy argument: Bow nie będzie miał unikatu. :twisted:

:
oddałem głos na Szanghaj 210b

:
a mi się Orient podoba :mrgreen:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ja oddałem głos na Sea-Gull 51 srebrnego z czarną tarczą. Gdyby wybór miał być tylko z trzech pokazanych przez bow-a wybrałbym Shanghai 210B. Dla mnie bardzo trudny wybór.

:
machlo napisał/a:
A może by tak też wziąć BaiHai... w sumie mam dodatkowy argument: Bow nie będzie miał unikatu. :twisted:

nie no ten argument przeważa :mrgreen:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
machlo napisał/a:
bow, już pytałem o BaiHai'a trusthonestmana z ebaya i powiedział, że można ten model u niego zamówić. :) Cena 545USD i czas oczekiwania 1-2 tygodnie aż przyjdzie z fabryki. :)

Chiński WuYi rzeczywiście jest mniejszy od M177S. Wersja z USA jest taka jak M177S.

ciniol napisał/a:
machlo napisał/a:

nie no ten argument przeważa :mrgreen:

No i oba mata po ryju!!! :evil:

Kurde, trochę drogo, to już cena odważnika...
Nic to, poczekam jak weźmieta, nie spasi Wam i sprzedata mi za 1/3 ceny :twisted:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Koniecznie Shanghai!

:
Robert, tylko Zungu, ma być znać że to chińska kłalita

G. Gerlach - polskie zegarki

Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
Może za bardzo podobny do m177s, ale pomyślałem, że warto o nim wspomnieć.
link

:
Shanghai 210b

sliczny!!!

Trigger79
[Usunięty]
:
Pozwolę sobie odświeżyć temat. Mam podobny dylemat i rozpatruję aktualnie BW Beihai , Burana z Syberii, etc. etc. etc. etc. etc.

Ale ten Shanghai 210B tez bardzo ciekawy, może ktoś poratować linkiem do strony producenta, lub ma jakieś info o werku itd. ?

:
Cytat:
jakieś info o werku itd. ?

dwa słowa na temat werku
http://www.chinawatches.p...r=asc&start=120

Ostatnio zmieniony przez yamak 2012-09-11, 11:55, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum