Odpowiedz do tematu
:
w ramach rekompensaty dla dobra partii możecie mi wysłać choć nie zamawiałem
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Panie Kochany, ale to jest atak na mojego nówego kulege co to te Łórisy....To jest chamstwo i to w biały dzień.
Rudolf napisał/a: |
Granda z tymi Gerlachami ludzie to kupują zamiast zbierać na Orisa
Oris najlepszy jest i basta , ale tylko z polskiej dystrybucji .. mówiłem to ja handlarzyna Orisami z lotniska "Cztery dychy, cztery dychy. Zagraniczny tańszy, trzy dychy... A na LOT-owski pan wejdzie wszędzie... na krajowy też. Trzymać w okładce, nie giąć, nie niszczyć! Dwa lata będzie służyć. " |
Panie Kochany, ale to jest atak na mojego nówego kulege co to te Łórisy....To jest chamstwo i to w biały dzień.
Pozdro!!!
:
Mnie się już nie chce atakować pokątnie , stolik z Orisami stał u mnie na środku
Mówisz o tym co to nie może głośno mówić , więc napisał że nie może wszem i wobec ;D
kaido2 napisał/a: |
Panie Kochany, ale to jest atak na mojego nówego kulege co to te Łórisy....To jest chamstwo i to w biały dzień. |
Mówisz o tym co to nie może głośno mówić , więc napisał że nie może wszem i wobec ;D
:
A to nie jest ten co ja go mam?
Ei?... tylko proszę nie bic mojego nowego qulege. jeżeli che go odwiedzic w sklepie to chyba musi sie znac na tym i tamtym?
A kulega to neich sie szanuje bo porzadnyny na poziomie kulega On jest
Odnosnie tych lotniskowcyh to i tak wuj jest. Śmieszy mnie takie podejście specjalistów do sprawy. z doświadczenia wiem że miszcze które objężdzały rózne takie słorisy,łomegi , łomginesy i inne takie kłality magazynowe nie schodzące objezdzane sami nabawiali i tym co w nie wierzyli a nieraz wchodzili w rozmowe po czasie popychali oczywiście z dopiskiem święta kłalita za 200% wartości. Łot zagrania. Wiecej wam nie napiszę , bo ? Szkoda gadać i wogole chyba lepiej nie wiedzieć.
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2012-05-06, 18:34, w całości zmieniany 2 razy
Cytat: |
Jednemu podobno nadal ni wyslali - mimo że do dzisiaj niczego nie zamówił |
A to nie jest ten co ja go mam?
o mówil Jash, handlarz Orisem
|
Ei?... tylko proszę nie bic mojego nowego qulege. jeżeli che go odwiedzic w sklepie to chyba musi sie znac na tym i tamtym?
No ja bym taki ryj obił......ups...sam sobie....może być ciężko |
A kulega to neich sie szanuje bo porzadnyny na poziomie kulega On jest
Odnosnie tych lotniskowcyh to i tak wuj jest. Śmieszy mnie takie podejście specjalistów do sprawy. z doświadczenia wiem że miszcze które objężdzały rózne takie słorisy,łomegi , łomginesy i inne takie kłality magazynowe nie schodzące objezdzane sami nabawiali i tym co w nie wierzyli a nieraz wchodzili w rozmowe po czasie popychali oczywiście z dopiskiem święta kłalita za 200% wartości. Łot zagrania. Wiecej wam nie napiszę , bo ? Szkoda gadać i wogole chyba lepiej nie wiedzieć.
Ostatnio zmieniony przez kaido2 2012-05-06, 18:34, w całości zmieniany 2 razy
Pozdro!!!
:
Jest bosko! Czy można się wahać po takimi pięknym OTcie?
Dzięki za wszystkie komenty, rady i opinie!
Niech wam Bozia w werkach wynagrodzi!
"bo ta tradycja, to jest takie coś, że jak ci furę zabiorą to muszą oddać kłalita w automacie" - to jakoś tak chyba leciało
Dzięki za wszystkie komenty, rady i opinie!
Niech wam Bozia w werkach wynagrodzi!
"bo ta tradycja, to jest takie coś, że jak ci furę zabiorą to muszą oddać kłalita w automacie" - to jakoś tak chyba leciało
:
Ja bym się nie wahał, ja bym się stąd wypisał póki nie jest jeszcze za późno
tk1221 napisał/a: |
Jest bosko! Czy można się wahać po takimi pięknym OTcie?
|
Ja bym się nie wahał, ja bym się stąd wypisał póki nie jest jeszcze za późno
Pozdro!!!
:
Rcja dobrze prawisz bo jedynie kłalitne zegarki da sie nosić i tyle
kaido2 napisał/a: | ||
Ja bym się nie wahał, ja bym się stąd wypisał póki nie jest jeszcze za późno |
Rcja dobrze prawisz bo jedynie kłalitne zegarki da sie nosić i tyle
:
...uciekać czem prędzej... po co mieć taką plamę w życiorysie
kaido2 napisał/a: | ||
Ja bym się nie wahał, ja bym się stąd wypisał póki nie jest jeszcze za późno |
...uciekać czem prędzej... po co mieć taką plamę w życiorysie
:
Odpowiedz do tematu
kaido2 niestety boję się, że możesz mieć rację, może lepiej spadać póki czas?
[ Dodano: 2012-05-19, 18:54 ]
No i dojechał do mnie z forumowego bazarku pisar się spisał
Niestety jest gorzej niż myślałem.
Rzeczywistość ma się nijak do fotek i recenzji a do tego nie chce zejść z ręki - jestempanbardzozadowolony.
A niestety gorzej bo się pewnie nie skończy na jednym ze stajni GG.
WSZYSTKO PRZEZ WAS!
[ Dodano: 2012-05-19, 18:54 ]
No i dojechał do mnie z forumowego bazarku pisar się spisał
Niestety jest gorzej niż myślałem.
Rzeczywistość ma się nijak do fotek i recenzji a do tego nie chce zejść z ręki - jestempanbardzozadowolony.
A niestety gorzej bo się pewnie nie skończy na jednym ze stajni GG.
WSZYSTKO PRZEZ WAS!