Zwariowałem, chcę Fossila
Odpowiedz do tematu

Blaz
[Usunięty]
:
Fossil niech się skupi jednak na portfelach i damskich torebkach. :lol:

:
Cytat:

pod symbolem, który podałeś znalazłem takie ło ustrojstwo:

OŚLEPŁEM :shock: :shock: :shock:

takie rzeczy to tylko po 24.00 albo wogóle....

G. Gerlach - polskie zegarki

Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
fossil ma ze 3 modele naprawde ciekawe i cala mase tandety wizualnej ;) ale ich paski niektore sa zarabiste z zarabistej skorki.

a taki zegar jak Reggie pokazal w zestawieniu z taka tapczanpolka, wypasnym strojem i ABBA lecaca z adapteru bambino to najczystszej wody retro wintydz i lata 70-te. Mniaaaam :wink:

s [/list]

:
strix napisał/a:
a taki zegar jak Reggie pokazal w zestawieniu z taka tapczanpolka, wypasnym strojem i ABBA lecaca z adapteru bambino to najczystszej wody retro wintydz i lata 70-te. Mniaaaam

Jak moja była piękna kazała mi zdecydować się na coś między Dieslem,a Fossilem to wybrałem to drugie. Mniej spotykane, a wtedy akurat zapanował szał modowo-dieslowy :wink:
Urzekła mnie ta nietuzinkowa koperta do której nawet nie można dokupić zwykłego paska :mrgreen:

"Kobiety nie można zmienić,można zmienić kobietę,ale to nic nie zmienia".
:
Dla wiekszosci kobiet fajny zegarek dla faceta to Diesel, Fossil, Guess z drozszych CK albo Armani...

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Reggie napisał/a:

Urzekła mnie ta nietuzinkowa koperta do której nawet nie można dokupić zwykłego paska :mrgreen:

Jak sie tu zadomowisz, to za rok nie bedziesz chcial o tym pamietac, ale to normalna sciezka ewolucji zegarkowej wiec wogole sie takim gadaniem nie przejmuj i kupuj to co Ci sprawia frajede w danym momencie :wink:

s

thewickerman88
[Usunięty]
:
strix napisał/a:
fossil ma ze 3 modele naprawde ciekawe i cala mase tandety wizualnej ;) ale ich paski niektore sa zarabiste z zarabistej skorki.

a taki zegar jak Reggie pokazal w zestawieniu z taka tapczanpolka, wypasnym strojem i ABBA lecaca z adapteru bambino to najczystszej wody retro wintydz i lata 70-te. Mniaaaam :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

s [/list]

Z tych lat to ja wolę upchnąć na rękę bordowego automata pancernego od sławy :)

Ostatnio zmieniony przez thewickerman88 2012-05-11, 15:39, w całości zmieniany 1 raz
:
Michał G. napisał/a:
Dla wiekszosci kobiet fajny zegarek dla faceta to Diesel, Fossil, Guess z drozszych CK albo Armani...

Ogólnie kobiety kochają metki. Mam na to kopalnie przykładów :mrgreen:

strix napisał/a:
upuj to co Ci sprawia frajede w danym momencie :wink:

Wczoraj nabyłem Parnisa nurka :razz: Mam nadzieję, że nie będzie tak " busolowaty" jak ruskie, stare divery.

"Kobiety nie można zmienić,można zmienić kobietę,ale to nic nie zmienia".
:
Z moja narzeczona miałem do niedawna inny problem- otóż uważała, ze każdy zegarek powyzej kiludziesięciu zł jest poprostu 'za drogi'- niewazna firma, funkcje, design, etc, wszystko w cenach trzycyfrowych to nic innego jak niepotrzebna fanaberia...jak zamówiłem parnisa u-boata, to stwierdziła, że przecież nie rózni się od perfecta którego mam :twisted:
Zmieniła zdanie, jak wzięła do ręki i obejrzała :mrgreen:

Blaz
[Usunięty]
:
Machu napisał/a:
Z moja narzeczona miałem do niedawna inny problem- otóż uważała, ze każdy zegarek powyzej kiludziesięciu zł jest poprostu 'za drogi'- niewazna firma, funkcje, design, etc, wszystko w cenach trzycyfrowych to nic innego jak niepotrzebna fanaberia...jak zamówiłem parnisa u-boata, to stwierdziła, że przecież nie rózni się od perfecta którego mam :twisted:

Kochanie, a po co ci ta trzydziesta torebka? No jak to po co? Do tego kostiumu z falbanką/zapliską/wydziwiakiem/guzikiem (niepotrzebne skreślić). Ale ona wygląda tak samo jak poprzednia! No co ty! Tu ma taki szlaczek! A ile kosztowała? Jakieś marne 500 zł.

Wystarczy przypomnieć kobiecie ten dialog. To zawsze działa. :lol:

Ostatnio zmieniony przez Blaz 2012-05-11, 19:14, w całości zmieniany 1 raz
:
Blaz, widzę żeś spec od torebków :twisted:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Blaz
[Usunięty]
:
Inaczej - żona in house. :mrgreen:

:
dobra dobra :twisted:

:
Blaz napisał/a:
Kochanie, a po co ci ta trzydziesta torebka?

Moja ma na to uniwersalna odpowiedź "Ale ja jestem kobietą" :twisted:
Z taką "argumentacją" już trudno dyskutować :wink:

Reggie pochwal się co kupiłeś?

Ostatnio zmieniony przez Machu 2012-05-11, 19:47, w całości zmieniany 1 raz
:
Panowie..nie ma się co oszukiwac..na zakup przedmiotów do kolekcji to trzeba miec "lewą kapustę" :mrgreen: Moja ukochana nie rozumie pasji - kiedyś mówiła " nie chce słuchac o samochodach"...teraz dołaczyło jej się " nie chce słuchac o zegarkach " :mrgreen:

Machu napisał/a:
Reggie pochwal się co kupiłeś?

Parnisa.. jeszcze nie wiem z czym się go je.. ale jak dojdzie to pooglądam i się pochwalę jak będę miał fizyczną możliwość :mrgreen:

Tak przy temacie brzydkich zegarków modowych to ten bije mojego Fossila na głowę

http://allegro.pl/zegarek...2274301392.html

Ostatnio zmieniony przez Reggie 2012-05-11, 22:53, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum