Zwariowałem, chcę Fossila
Odpowiedz do tematu

:
Ten z allegro jest pra pra brzydalem tego twojego ;)

:
Tyle ma tych wszystkich przyrządów pomiarowych, że się pogubic można :wink:
Ciekawe czy ten cyfrowy to licznik kobiecych uśmiechów ala AXE czy może odmierza czas od ostatniego posiłku :mrgreen:

"Kobiety nie można zmienić,można zmienić kobietę,ale to nic nie zmienia".
:
Reggie, liczy ilość osób, które uznały to za fajny zegarek :twisted:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Tylko coś te wartości za duże :mrgreen:

:
a powinno być tylko "0" hihi :mrgreen:

:
Reggie, aż wstyd przyznać, ale mi też się kiedyś one podobały tzn zegarki Diesel'a, może nie aż takie ekstrema jak ten :oops:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Nie jesteś sam..one podobały się wszystkim i podobają nadal. Ciężko jest przejśc obok gablotki sklepowej z tymi zegarkami i się nie zatrzymac..przykuwają skutecznie wzrok dizajnem, ładnymi paskami, kopertami..tarcze też nawet ładne ( pojęcie względne )..ale jak oddałem swojego Fossila do zegarmistrza to uśmiechnął się jak zobaczył co jest w środku.. troszkę mnie to zniesmaczyło bo 3-4 lata temu ten zegarek nie był tani :neutral:
Teraz podchodzę do tego zegarka na zasadzie " jest bo jest" bo ktoś dał mi fajny prezent i pamiątkę zarazem. Mój gust zmienił się o 180 stopni z czego się bardzo cieszę :mrgreen:

:
najważniejsze, że zegarek cieszy osobę która go nosi, na część zegarków, które noszą użytkownicy tego forum, użytkownicy innych for patrzyliby z pogardą

:
Zdążyłem już zauważyc tą tendencję.
Cóż są gusta..jednego będzie jarał Graham Chronofighter, a inny stwierdzi że to totalne paskudztwo i woli Spazio24 :mrgreen:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum