Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Reggie 2012-05-14, 14:46, w całości zmieniany 1 raz
Ale ja nie piszę o zanurzaniu go w wodzie tylko o kwestiach typu krople deszczu, mycię rąk czy niekontrolowany wybuch wody gazowanej. Skóra wygląda na tą o otwartych porach ( łatwa na zaplamienie ) gdzie nawet wsiąknięta kropla wody może pozostawić przebarwienie
Ostatnio zmieniony przez Reggie 2012-05-14, 14:46, w całości zmieniany 1 raz
:
Mi się bardziej podoba Nav B II Chrono w klasycznej stalówce. Cos ten czarny nie gada do mnie. Mam Stein'a Nav B II na Unitasie, ale...
Odkąd mam Parnisa Big Pilota, to Steinhart odpoczywa w pudle... Wizualnie Parnis ma jak dla mnie większą zawartość pilota w pilocie, noszę go często, choć ma zerową zawartość szwajcarskości i prestiżu.
Odkąd mam Parnisa Big Pilota, to Steinhart odpoczywa w pudle... Wizualnie Parnis ma jak dla mnie większą zawartość pilota w pilocie, noszę go często, choć ma zerową zawartość szwajcarskości i prestiżu.
:
Dlatego świadomy, porządny i światły uzytkownik porządnych pasków używa preparatów w stylu Nikwax
Reggie napisał/a: |
Ale ja nie piszę o zanurzaniu go w wodzie tylko o kwestiach typu krople deszczu, mycię rąk czy niekontrolowany wybuch wody gazowanej. Skóra wygląda na tą o otwartych porach ( łatwa na zaplamienie ) gdzie nawet wsiąknięta kropla wody może pozostawić przebarwienie |
Dlatego świadomy, porządny i światły uzytkownik porządnych pasków używa preparatów w stylu Nikwax
:
Spinner, - dobre to to? Ja jeszcze średnio świadom dobrych pasków
:
Spinner, ja również tego używam, choć jeden z Kumotrów, któremu sprzedałem zegarek z paskiem po używaniu tego, stwierdził, że pasek śmierdzi chemią...
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
A bo to trochę wali chemią, ale czego się nie robi dla efektu
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Ale ogranicza plamienie, wchłanianie potu, zabezpiecza przeszycie przed zbyt szybkim zabrudzeniem nie zmieniając znacząco koloru paska... Przy paskach z błyszczącym licem można kremować specyfikiem do skór ale przy zamszach itp nie znam innej opcji
:
Mi osobiście on nie przeszkadza więc używam
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Piękny zegar, piękne zestawienie. Gratuluję, mam nadzieję że się dobrze nosi.
Pozdr
Pozdr
:
Badzo fajny Steinhart.I mimo ,że nie jestem zwolenikiem powłok typu pvd to w tym wydaniu mi się podoba...
:
Odpowiedz do tematu
No i przez takie recenzje człowiek robi różne dziwne rzecz, np. kupuje kolejny zegarek
Dzięki Słoniu
Dzięki Słoniu