Mój faworyt:
Odpowiedz do tematu
:
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
:
Słuchajcie - niejednokrotnie "swiss made" jest dla kupującego prezent i obdarowywanego wartością sama w sobie...
Nie ma co koleżanki na siłę ładować w nam znane rzeczy, te które wydają się nam lepsze i narażać na opinię, że kupiła badziew... Przeciez nie wytłumaczy co i jak...
Jeśli ma byc drożej i "swiss" to Stenek IMHO (którys z "ołszynów") albo jak japoński i tańszy - coś z Seiko lub Orienta - może być właśnie Big Mako (niebieski )
Nie ma co koleżanki na siłę ładować w nam znane rzeczy, te które wydają się nam lepsze i narażać na opinię, że kupiła badziew... Przeciez nie wytłumaczy co i jak...
Jeśli ma byc drożej i "swiss" to Stenek IMHO (którys z "ołszynów") albo jak japoński i tańszy - coś z Seiko lub Orienta - może być właśnie Big Mako (niebieski )
:
To może jakiegoś TAO?
Spinner napisał/a: |
Słuchajcie - niejednokrotnie "swiss made" jest dla kupującego prezent i obdarowywanego wartością sama w sobie...
|
To może jakiegoś TAO?
:
Łukasz, a w/g Ciebie TAO jest dla Koleżanki bardziej świadome, niż np. MQJ ?
:
Chodzi mnie o to, że praktycznie na każdym TAO jest napis "swiss" lub "german".
:
No tak, ale oprócz tego, dobrze byłoby, aby obdarowany choć kojarzył nazwę...
:
Nie no...
Ale wiecie o czym mówię - zerknijcie w temat "swiadomość zegarkowa w moim otoczeniu" czy jakoś tak...
[ Dodano: 2012-05-16, 09:47 ]
No to zostaje Omega i Rolex
Nie no...
Ale wiecie o czym mówię - zerknijcie w temat "swiadomość zegarkowa w moim otoczeniu" czy jakoś tak...
[ Dodano: 2012-05-16, 09:47 ]
Cezar napisał/a: |
dobrze byłoby, aby obdarowany choć kojarzył nazwę... |
No to zostaje Omega i Rolex
:
Ale tak poważnie to nie wiem czy dla niewtajemniczonego i Steinhart to nie będzie kompletnie nieznana marka...
:
Ostatnio zmieniony przez Cezar 2012-05-16, 08:55, w całości zmieniany 1 raz
Faktycznie, dla nas coś jest , dla osób nie interesujących się nie...
Więc jak napisał Spinner, jeszcze atlantic i apart
Ten ostatni się reklamuje, więc powinien być rozpoznawalny, głównie z modelami z okazji EURO
edit : literówka (nowe zalecenia Partii )
Więc jak napisał Spinner, jeszcze atlantic i apart
Ten ostatni się reklamuje, więc powinien być rozpoznawalny, głównie z modelami z okazji EURO
edit : literówka (nowe zalecenia Partii )
Ostatnio zmieniony przez Cezar 2012-05-16, 08:55, w całości zmieniany 1 raz
:
Davosa będzie też mniej rozpoznawalna niż np Tissot
:
Dokładnie.
I tak więc sobie myślę, że patrząc kompromisowo na z jednej strony rozpoznawalność, a z drugiej na jakość i serwis, to Steinhart i Bernhardt.
TowRoupas napisał/a: |
Davosa będzie też mniej rozpoznawalna niż np Tissot |
Dokładnie.
I tak więc sobie myślę, że patrząc kompromisowo na z jednej strony rozpoznawalność, a z drugiej na jakość i serwis, to Steinhart i Bernhardt.
:
Kiedyś znajomy zajrzał do mojej szuflady z zegarkami, ogląda, ogląda, nic nie wywołuje emocji, aż nagle pyta z niedowierzaniem; masz prawdziwego atlanica?
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
:
Na pewno już sprzedał
Spinner napisał/a: |
maaaasz |
Na pewno już sprzedał
:
Odpowiedz do tematu
Jeśli chodzi o rozpoznawalność, to może:
1. Lekko ponad budżet, ale IMO całkiem fajny zegarek Certina DS ACTION GENT DIVER C013.407.11.051.00:
2. Certina DS First Ceramic C014.410.11.051.00
3. Tissot SEASTAR 1000 AUTOMATIC GENT T066.407.11.057.00
1. Lekko ponad budżet, ale IMO całkiem fajny zegarek Certina DS ACTION GENT DIVER C013.407.11.051.00:
2. Certina DS First Ceramic C014.410.11.051.00
3. Tissot SEASTAR 1000 AUTOMATIC GENT T066.407.11.057.00