Słoniowe dylematy zakupowe, czyli jak żyć Panie Premierze
Odpowiedz do tematu

:
Słoniu napisał/a:
właśnie zaczynam czytanie

Jacek, nie idź w stronę światła, twardy bądź...nie czytaj :roll:
Skąd masz internet, może jakoś odłączymy zdalnie...
Jaaaacek, Jaaaacek......

:
Cholera - play się popsuć nie chce :mrgreen: :twisted: A zapas literatury aż za duży :wink:

:
Słoniu napisał/a:
Cholera - play się popsuć nie chce :mrgreen: :twisted: A zapas literatury aż za duży :wink:

Dlatego głęboko oddychaj i ...... myśl intensywnie że bycie jednozegarkowcem to nie znaczy być przegranym :mrgreen:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ciniol napisał/a:
bycie jednozegarkowcem to nie

W przypadku Słonia to ciężkie do wyobrażenia :cool:

:
ciniol, - zacytuj to w stosunku do siebie :mrgreen: :wink:
Cezar, - true... Jeszcze do tego stadium nie dorosłem... A najgorsze, że niektórzy nigdy nie dorastają...

Kolejna literatura w toku - ciągle walczę :twisted:

:
Słoniu napisał/a:
ciągle walczę

Jestem z Tobą, wytrzymaj...
A rano napisz, co to będzie :lol:

:
Ja już sobie niczego nie obiecuje. Zawsze się złamię a później nie dość, że wyrzuty sumienia z powodu zakupu to jeszcze drugie że złamałem postanowienie :grin:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
A ja stwardniałem :)

:
Cezar napisał/a:
A ja stwardniałem :)

Wiesz to trochę intymne wyznanie :shock: Sobota, wieczór, jakieś tam filmy oglądasz ale czy na pewno chcesz nam o tym mówić? :razz: :mrgreen:

:
Skojarzenia....ech :roll:
Dobrze, zdecydowałem, że będę jednozegarkowcem...
Lepiej :razz:

Woytec60
[Usunięty]
:
Puk, puk...już rano :)
Literatura pewnie sczytana od deski do deski i teraz tylko kawa...
I co temacie?
Jakieś nowe "trackingi" do śledzenia? :razz:

:
Woytec60 napisał/a:
I co temacie?

Trzeba pilnie śledzić w nowych nabytkach :)

Woytec60
[Usunięty]
:
Nabytek Chomiora już widziałem ;)

Cichy
[Usunięty]
:
Jednozegarkowcem być nie jest źle. Jak często się zmienia to zabawa też jest przednia.

:
Słoniu się odezwał czy odsypia nocne czytanie i zakupy? :mrgreen:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum