Odpowiedz do tematu
:
Silna wola - literatura 1:0 Zobaczymy na jak długo wystarczy silnej woli Chociaż mm chrono już było blisko a i mail do Pani Wen gotowy... Silna wola ma jednak sprzymierzeńca w postaci kursu $ i najlepszej z żon, która to wpadła na genialny pomysł spożytkowania kilku pln na meble na taras... W tym przypadku literatura jest bez szans...
:
Trzeba przeczytać coś wspólnie
Słoniu napisał/a: |
W tym przypadku literatura jest bez szans... |
Trzeba przeczytać coś wspólnie
:
I tu się zastanawiam, czy ten zlot, to dobry pomysł
Jestem już określony, sprecyzowany, potrafię opanować emocje ( ).
A tam, kupa sprzętu, kupa ludzi...już się boję
Tomek napisał/a: |
Trzeba przeczytać coś wspólnie |
I tu się zastanawiam, czy ten zlot, to dobry pomysł
Jestem już określony, sprecyzowany, potrafię opanować emocje ( ).
A tam, kupa sprzętu, kupa ludzi...już się boję
:
Przecież wiesz że i tak przyjedziesz i będziesz marzył i chorował za innymi zegarami.
Cezar napisał/a: | ||
I tu się zastanawiam, czy ten zlot, to dobry pomysł Jestem już określony, sprecyzowany, potrafię opanować emocje ( ). A tam, kupa sprzętu, kupa ludzi...już się boję |
Przecież wiesz że i tak przyjedziesz i będziesz marzył i chorował za innymi zegarami.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Miałem na myśli, żeby Słoniu coś wspólnie przeczytał z Panią Słoniową i wybił jej pod wpływem lektury te meble z głowy ..
Bierz MM, to raptem ok. 250zł, nie kupisz sobie jednego stołka ..
Cezar napisał/a: | ||
I tu się zastanawiam, czy ten zlot, to dobry pomysł Jestem już określony, sprecyzowany, potrafię opanować emocje ( ). A tam, kupa sprzętu, kupa ludzi...już się boję |
Miałem na myśli, żeby Słoniu coś wspólnie przeczytał z Panią Słoniową i wybił jej pod wpływem lektury te meble z głowy ..
Bierz MM, to raptem ok. 250zł, nie kupisz sobie jednego stołka ..
:
Tomek, - nawet nic nie mów z krzesełkami . Znowu czytam i walczę... Kurna 2 tygodnie do magretki - może wytrzymam .
:
Tylko po co się tak męczyć?
Słoniu napisał/a: |
może wytrzymam |
Tylko po co się tak męczyć?
:
no pewnie, dwie i pół stówy to nie majątek...
A teraz możesz mi kliknąć pomagacza.
Tomek napisał/a: | ||
Tylko po co się tak męczyć? |
no pewnie, dwie i pół stówy to nie majątek...
A teraz możesz mi kliknąć pomagacza.
:
Słoniu - poczekałbym do magretki. Może się okazać, że Ci przejdzie. MM zawsze zdążysz kupić.
:
Karol - mam nadzieję, że dotrzymają. Do wypłaty już na bank się wstrzymać muszę, mandat właśnie zapłaciłem w tej kwocie co maryna by była. Może magretka na chwilę ukoi głód zakupowy Co nie zmienia faktu, że na bank coś z tych dwóch w tym roku przerobię
:
Tomek,gdzie mozna dostac taka maryske w mechanicznym chrono za 250 zlotych?
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
A kto napisał, że mechaniczna za 250zł?
Janek napisał/a: |
Tomek,gdzie mozna dostac taka maryske w mechanicznym chrono za 250 zlotych? |
A kto napisał, że mechaniczna za 250zł?
:
Nie wiedzialem,ze robia takie kwarce
Odpowiedz do tematu
Tomek napisał/a: | ||
A kto napisał, że mechaniczna za 250zł? |
Nie wiedzialem,ze robia takie kwarce
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "