Dobry pomysł np garton:
Jakieś 300 PLN
Odpowiedz do tematu
:
W cenie tego Junkersa można mieć dwa Ticino, automatyczne i na Miyocie. To w zasadzie wystarczy w kwestii jego "okazyjności"
:
Ticion też świetny wybór tyle że to 44mm:
A nawet w niewiele większej cenie automatyczne chrono:
A nawet w niewiele większej cenie automatyczne chrono:
:
Ticek 44mm jest świetny, ale ma uszy 20mm co mnie strasznie drażni...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Bardzo dobry, szczególnie, jak się dokupi podforumową tarczę ze wskazówkami
Słoniu napisał/a: |
Dobry pomysł np garton: |
Bardzo dobry, szczególnie, jak się dokupi podforumową tarczę ze wskazówkami
:
W Krakowie to ni wim ale w wa-wie w Galerii Mokotów w Strefie Czasu maja Zeppeliny i CHYBA junkersy też
golo napisał/a: |
gdzie mógłbym ten zegarek obejrzeć live, a nie tylko na zdjęciu? |
W Krakowie to ni wim ale w wa-wie w Galerii Mokotów w Strefie Czasu maja Zeppeliny i CHYBA junkersy też
:
Jeśli Kraków to jedynie Bonarce możesz poszukać, tam jest sporo sklepów z zegarkami.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
odpowiedzią na wąskie ucha jest Di-modell w wersji wypas - chronissimo, w wersji ludzkiej - pilot
bow napisał/a: |
Ticek 44mm jest świetny, ale ma uszy 20mm co mnie strasznie drażni... |
odpowiedzią na wąskie ucha jest Di-modell w wersji wypas - chronissimo, w wersji ludzkiej - pilot
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
No wielkie kurde dzięki. Zajrzałem tu na chwilę i właśnie jestem 700 zł w plecy. Ale musiałem mieć takie coś, tym bardziej że się rozglądałem za jakimś pilotem.
(a w przyszłym miesiącu tylko ryż bez okrasy)
pozdrawiam
Narfas
[cut] W tej samej cenie chodziły też Augusty z Tchibo - świetnie wykonane zegarki na cioci Eci (2824-2) Obrazek |
No wielkie kurde dzięki. Zajrzałem tu na chwilę i właśnie jestem 700 zł w plecy. Ale musiałem mieć takie coś, tym bardziej że się rozglądałem za jakimś pilotem.
(a w przyszłym miesiącu tylko ryż bez okrasy)
pozdrawiam
Narfas
:
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-05-27, 11:33, w całości zmieniany 1 raz
Narfas, - popełniłeś tchibaska?! Będziesz zadowolony, ja swojego bardzo lubię tylko pasek mu zmień!
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-05-27, 11:33, w całości zmieniany 1 raz
:
Popełniłem. Dosłownie parę minut temu.
Żeby było gorzej: zastanawiam się nad forumowym Gartonem. No i trzeba dokupić drugi rotomat, ale tym razem nie jakąś popierdółkę na 2 zegarki. I jakaś lepsza lupka, bo mnie już wpieniają te moje plastiki. No i jakiś dynks do ściągania wskazówek, bo mam dość szarpania się z pęsetami. Moje stadko pasków też mnie nie satysfakcjonuje.
Dodatkowo męczą mnie Orienty. I chcę mieć jakiegoś wintydżowego OrientStara. No i takiego jednego Zeppelina na Miyocie 9100.
Poproszę o WŁAŚCIWE numery do totka. To hobby zaczyna się robić drogie.
...no ale będę miał pierwszą nie-wintydżową kłalitę. A tak unikałem ETY 2824...
pozdrawiam
Narfas
Narfas, - popełniłeś tchibaska?! Będziesz zadowolony, ja swojego bardzo lubię tylko pasek mu zmień! |
Popełniłem. Dosłownie parę minut temu.
Żeby było gorzej: zastanawiam się nad forumowym Gartonem. No i trzeba dokupić drugi rotomat, ale tym razem nie jakąś popierdółkę na 2 zegarki. I jakaś lepsza lupka, bo mnie już wpieniają te moje plastiki. No i jakiś dynks do ściągania wskazówek, bo mam dość szarpania się z pęsetami. Moje stadko pasków też mnie nie satysfakcjonuje.
Dodatkowo męczą mnie Orienty. I chcę mieć jakiegoś wintydżowego OrientStara. No i takiego jednego Zeppelina na Miyocie 9100.
Poproszę o WŁAŚCIWE numery do totka. To hobby zaczyna się robić drogie.
...no ale będę miał pierwszą nie-wintydżową kłalitę. A tak unikałem ETY 2824...
pozdrawiam
Narfas
:
He he, znaczy wtopiłeś jak my wszyscy. Niektórzy coś tam sobie obiecują, że w tym roku to już żadnego zakupu itp., ale generalnie każdemu rośnie stado.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Chyba zacznę sprzedawać. Witaj, Bazarku! Na cholerę mi ze 30 zegarków, tym bardziej że 10 z nich wstyd założyć, 10 to jakieś wintage (te zostaną), a z reszty noszę może ze 3.
pozdrawiam
Narfas
ciniol napisał/a: |
He he, znaczy wtopiłeś jak my wszyscy. Niektórzy coś tam sobie obiecują, że w tym roku to już żadnego zakupu itp., ale generalnie każdemu rośnie stado. |
Chyba zacznę sprzedawać. Witaj, Bazarku! Na cholerę mi ze 30 zegarków, tym bardziej że 10 z nich wstyd założyć, 10 to jakieś wintage (te zostaną), a z reszty noszę może ze 3.
pozdrawiam
Narfas
:
właśnie, przepraszam, ale się zapytam, czy kumotrzy mają jakąś odtrutkę, bo ponieważ atakują mnie zegary zewsząd oraz wish lista się co dzień niebezpiecznie wydłuża stąd moje pytanie:
- jak żyć po zawitaniu na to forum
ciniol napisał/a: |
He he, znaczy wtopiłeś jak my wszyscy |
właśnie, przepraszam, ale się zapytam, czy kumotrzy mają jakąś odtrutkę, bo ponieważ atakują mnie zegary zewsząd oraz wish lista się co dzień niebezpiecznie wydłuża stąd moje pytanie:
- jak żyć po zawitaniu na to forum
:
Nikt nie mówił, że będzie lekko
Łopatka i do roboty, zbiory powiększać, szlify zdobywać
Odpowiedz do tematu
Cytat: |
jak żyć po zawitaniu na to forum |
Nikt nie mówił, że będzie lekko
Łopatka i do roboty, zbiory powiększać, szlify zdobywać