małowielki napisał/a: |
... po drugie żeby był markowy (w miarę)... |
Odpowiedz do tematu
:
Koledze zależało na produkcie "markowym", czyli, jak rozumiem, marka miała być rozpoznawalna i wzbudzać ochy i achy .. Czyli prestiż/szacun na dzielni
:
Jednak zdrowy. Teraz tylko czekam na jakiś odważniczek w nowych nabytkach zamiast G i można powiedzieć, że Tomek powrócił
Tomek napisał/a: |
Za to Certina chrono w automacie ze zdjęcia Maro - ładna, lubię taki układ tarczek. Jakby jeszcze datę wywalili i cena byłaby przystępniejsza - byłoby mniodzio .. |
Jednak zdrowy. Teraz tylko czekam na jakiś odważniczek w nowych nabytkach zamiast G i można powiedzieć, że Tomek powrócił
:
Tissota albo atlantica! tissot ochy i achy wśród 20+, Atlantic 60+ Jeszcze lacosta zostaje i armani
Koledze zależało na produkcie "markowym", czyli, jak rozumiem, marka miała być rozpoznawalna i wzbudzać ochy i achy .. Czyli prestiż/szacun na dzielni |
Tissota albo atlantica! tissot ochy i achy wśród 20+, Atlantic 60+ Jeszcze lacosta zostaje i armani
:
Certina na dzielni jest tak samo rozpoznawalna, jak wyżej wymieniona Stowa, czyli wcale
Ostatnio zmieniony przez bEEf 2012-05-26, 22:12, w całości zmieniany 1 raz
Koledze zależało na produkcie "markowym", czyli, jak rozumiem, marka miała być rozpoznawalna i wzbudzać ochy i achy .. Czyli prestiż/szacun na dzielni |
Certina na dzielni jest tak samo rozpoznawalna, jak wyżej wymieniona Stowa, czyli wcale
Ostatnio zmieniony przez bEEf 2012-05-26, 22:12, w całości zmieniany 1 raz
:
To dużo się nie pomyliłem
Tag Heuer raczej nie należy do Swatch Group - chyba, że o czymś nie wiem...
Słoniu napisał/a: |
Cena ok. 6900. |
To dużo się nie pomyliłem
siero182 napisał/a: |
Za 6,900 to można by Taga carrere w prostej wersji zanabyc (myślałem, że to mój Graal EDC), jednakże po obejrzeniu stwierdziłem, że z jakością wykonania nie odbiega to od swoich kuzynów z niższej półki SG i szczerze mówiąc rozczarowałem się |
Tag Heuer raczej nie należy do Swatch Group - chyba, że o czymś nie wiem...
:
Kurcze fakt, masz jak najbardziej rację, nie wiem co mi się pomyliło a tym bardziej z jaką marką. Może to, że wieczorem czytałem daje o sobie znać.
:
Napisałem, że byłaby miodzio a nie, że bym kupił ..
Choć chodzi mi po głowie odważniczek. A nawet dwa , w tym jedno chrono (to byłby unikat w Polanda ).
Ale po ostatnich zakupach "wyświetlaczowych" na razie odpoczywam .. Palec mnie się "zmenczył" od klikania
Słoniu napisał/a: | ||
Jednak zdrowy. Teraz tylko czekam na jakiś odważniczek w nowych nabytkach zamiast G i można powiedzieć, że Tomek powrócił |
Napisałem, że byłaby miodzio a nie, że bym kupił ..
Choć chodzi mi po głowie odważniczek. A nawet dwa , w tym jedno chrono (to byłby unikat w Polanda ).
Ale po ostatnich zakupach "wyświetlaczowych" na razie odpoczywam .. Palec mnie się "zmenczył" od klikania
:
Będziesz, Tomuś, w Zgierzu???
Pogadamy sobie o tym unikaciku...
Pogadamy sobie o tym unikaciku...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
W Zgierzu nie będę (niby jest 5% szans .. ) a unikacik to v45 od Zentona. Sprawa rozwiąże się pod koniec przyszłego tygodnia.
bow napisał/a: |
Będziesz, Tomuś, w Zgierzu???
Pogadamy sobie o tym unikaciku... |
W Zgierzu nie będę (niby jest 5% szans .. ) a unikacik to v45 od Zentona. Sprawa rozwiąże się pod koniec przyszłego tygodnia.
:
No nie rób mi tego...
Ja się tak staram...
Ja się tak staram...
:
No, no, nooooo ładnie
v45 od Zentona |
No, no, nooooo ładnie
:
Troszkę się wszystko pokomplikowało. Taki lajf
O Zentonie v45 myślałem od dawna, pojawia się szansa na realizację tego planu, jeśli w przyszłym tygodniu uda się na niego zarobić - w weekend klikam
bow napisał/a: |
No nie rób mi tego...
Ja się tak staram... |
Troszkę się wszystko pokomplikowało. Taki lajf
O Zentonie v45 myślałem od dawna, pojawia się szansa na realizację tego planu, jeśli w przyszłym tygodniu uda się na niego zarobić - w weekend klikam
:
Zentona klikaj - kibicuję!!!
Tylko do Zgierza się wybierz...
Tylko do Zgierza się wybierz...
:
I w ten oto prosty sposób można się wrogów na szybko dorobić
w weekend klikam |
I w ten oto prosty sposób można się wrogów na szybko dorobić
:
Odpowiedz do tematu