Czy to dobry zegarek - warto kupić ?
Odpowiedz do tematu

:
Koledze zależało na produkcie "markowym", czyli, jak rozumiem, marka miała być rozpoznawalna i wzbudzać ochy i achy .. Czyli prestiż/szacun na dzielni :wink: :grin:
małowielki napisał/a:
... po drugie żeby był markowy (w miarę)...

:
Tomek napisał/a:
Za to Certina chrono w automacie ze zdjęcia Maro - ładna, lubię taki układ tarczek. Jakby jeszcze datę wywalili i cena byłaby przystępniejsza - byłoby mniodzio ..

Jednak zdrowy. Teraz tylko czekam na jakiś odważniczek w nowych nabytkach zamiast G i można powiedzieć, że Tomek powrócił :twisted:

:
Tomek napisał/a:
Koledze zależało na produkcie "markowym", czyli, jak rozumiem, marka miała być rozpoznawalna i wzbudzać ochy i achy .. Czyli prestiż/szacun na dzielni :wink: :grin:

Tissota albo atlantica! tissot ochy i achy wśród 20+, Atlantic 60+ :mrgreen: Jeszcze lacosta zostaje i armani :grin:

:
Tomek napisał/a:

Koledze zależało na produkcie "markowym", czyli, jak rozumiem, marka miała być rozpoznawalna i wzbudzać ochy i achy .. Czyli prestiż/szacun na dzielni

Certina na dzielni jest tak samo rozpoznawalna, jak wyżej wymieniona Stowa, czyli wcale ;)

Ostatnio zmieniony przez bEEf 2012-05-26, 22:12, w całości zmieniany 1 raz
:
Słoniu napisał/a:
Cena ok. 6900.

To dużo się nie pomyliłem ;-)

siero182 napisał/a:
Za 6,900 to można by Taga carrere w prostej wersji zanabyc (myślałem, że to mój Graal EDC), jednakże po obejrzeniu stwierdziłem, że z jakością wykonania nie odbiega to od swoich kuzynów z niższej półki SG i szczerze mówiąc rozczarowałem się

Tag Heuer raczej nie należy do Swatch Group - chyba, że o czymś nie wiem...

:
Kurcze fakt, masz jak najbardziej rację, nie wiem co mi się pomyliło a tym bardziej z jaką marką. Może to, że wieczorem czytałem daje o sobie znać.

:
Słoniu napisał/a:
Tomek napisał/a:
Za to Certina chrono w automacie ze zdjęcia Maro - ładna, lubię taki układ tarczek. Jakby jeszcze datę wywalili i cena byłaby przystępniejsza - byłoby mniodzio ..

Jednak zdrowy. Teraz tylko czekam na jakiś odważniczek w nowych nabytkach zamiast G i można powiedzieć, że Tomek powrócił :twisted:

Napisałem, że byłaby miodzio a nie, że bym kupił .. :razz:
Choć chodzi mi po głowie odważniczek. A nawet dwa :razz: :grin: , w tym jedno chrono (to byłby unikat w Polanda :grin: ).
Ale po ostatnich zakupach "wyświetlaczowych" na razie odpoczywam .. Palec mnie się "zmenczył" od klikania :wink: :grin:

:
Będziesz, Tomuś, w Zgierzu???
Pogadamy sobie o tym unikaciku... :twisted:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
bow napisał/a:
Będziesz, Tomuś, w Zgierzu???
Pogadamy sobie o tym unikaciku... :twisted:

W Zgierzu nie będę (niby jest 5% szans .. ) a unikacik to v45 od Zentona. Sprawa rozwiąże się pod koniec przyszłego tygodnia.

:
No nie rób mi tego...
Ja się tak staram...

:
Tomek napisał/a:
v45 od Zentona

No, no, nooooo ładnie :)

:
bow napisał/a:
No nie rób mi tego...
Ja się tak staram...

Troszkę się wszystko pokomplikowało. Taki lajf :neutral:
O Zentonie v45 myślałem od dawna, pojawia się szansa na realizację tego planu, jeśli w przyszłym tygodniu uda się na niego zarobić - w weekend klikam :twisted:

:
Zentona klikaj - kibicuję!!!
Tylko do Zgierza się wybierz... :twisted:

:
Tomek napisał/a:
w weekend klikam :twisted:

I w ten oto prosty sposób można się wrogów na szybko dorobić :razz:

:
Oj tam, oj tam .. :grin:

Odpowiedz do tematu
Skocz do: