Odpowiedz do tematu
:
Przypominiam, że w ryja mogę dać!!!
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Jestem trochę niższy (194) ale cięższy (105)...więc zasadniczo pobieżnie ....if you know what i mean..
bow napisał/a: |
Przypominiam, że w ryja mogę dać!!! |
Jestem trochę niższy (194) ale cięższy (105)...więc zasadniczo pobieżnie ....if you know what i mean..
lepsze jutro było wczoraj
:
Pogratulował
Od ponad tygodnia testuję swojego DB. Czekam na recenzję, bo miałem dylemat, którego wybrać. U mnie padło póki co na AP Chrono.
No i trochę zazdroszczę, bo na Twoim nadgarstku wygląda pewnie o klasę lepiej niż na moim
Od ponad tygodnia testuję swojego DB. Czekam na recenzję, bo miałem dylemat, którego wybrać. U mnie padło póki co na AP Chrono.
No i trochę zazdroszczę, bo na Twoim nadgarstku wygląda pewnie o klasę lepiej niż na moim
:
Heh.Gratuluję wyboru. Też mi się marzy Deep Blue, ale w kolorze pomarańczki. Może jak znajdę jakąś pracę na wakacje to sobie zarobię
:
Jak Deep Blue to najlepiej w kolorze blue
World Wide Watches
:
Kawał maszyny gratuluje ciekawe jak będzie się sprawował w perspektywie czasowej może ma już ktoś wyrobioną opinie ? Jak odchyłki czasowe sprawdzałeś?
Pozdrawiam
Rysiek
Rysiek
:
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2012-06-01, 08:21, w całości zmieniany 1 raz
Po dwóch dniach na ręce, ma odchyłkę dobową około -6 może -8 sekund/dobę....pochodzi dłużej to będę miał pewniejsze wyniki.
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2012-06-01, 08:21, w całości zmieniany 1 raz
:
Z upływem czasu powinno być lepiej . Więc można powiedzieć że przyzwoicie .
Pozdrawiam
Rysiek
Rysiek
:
Biorąc pod uwagę, że monster na dzień dobry wariował od -30 do + 30 sekund na dobę, zależnie od tego jak leżał w nocy (koronka góra/dół, szkłem do góry/deklem do góry)...to wynik DB jest co najmniej zadowalający
Odpowiedz do tematu
JANUSZ003 napisał/a: |
Z upływem czasu powinno być lepiej . Więc można powiedzieć że przyzwoicie . |
Biorąc pod uwagę, że monster na dzień dobry wariował od -30 do + 30 sekund na dobę, zależnie od tego jak leżał w nocy (koronka góra/dół, szkłem do góry/deklem do góry)...to wynik DB jest co najmniej zadowalający