Dylemat zakupowy
Odpowiedz do tematu

:
Damian napisał/a:
e tam tag ;p niech sobie sprawi jakąś fajną kieszonkę illinois albo elgin ;)

wiency powiem - parnis portugalec w czarnej szacie, jakość będzie, wykonanie i prestiż na CW gwarantowane :twisted:

lajosz
[Usunięty]
:
Tagi to raczej są takie sobie zegarki z technicznego punktu widzenia /mój pogląd/. Ale mają w sobie jakiś magnesik i sam nie wiem co mnie w nich pociąga. Z drugiej strony są też nazbyt przeładowane /jak na mój gust/ na tarczy.

:
Cytat:

Tagi to raczej są takie sobie zegarki z technicznego punktu widzenia /mój pogląd/

Ciekawe...a coś więcej ?

:
Ja bym brał i się nie pytał...tag to tag a nie "jakiś: rolek

G. Gerlach - polskie zegarki

Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
Nie przesadzaj z tym Rolkiem. W Zgierzu był jeden i chociaż mnie osobiście się nie podobał to nie można mu było wiele zarzucić.

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ciniol napisał/a:
Nie przesadzaj z tym Rolkiem. W Zgierzu był jeden i chociaż mnie osobiście się nie podobał to nie można mu było wiele zarzucić.

he he he i jeszcze zaginął w akcji................. i nikt nie chciał szukać, a Helsona wszyscy szukali.................tylko już słabo widzieli.....................ciemno było :mrgreen: :mrgreen:

:
Svedos napisał/a:
nikt nie chciał szukać

Bo wiadomo było, że rolek nie zginie...kto by go chciał :razz:
Natomiast helson wzbudził emocje :roll:

:
Svedos napisał/a:
ciniol napisał/a:

he he he i jeszcze zaginął w akcji................. i nikt nie chciał szukać, a Helsona wszyscy szukali.................tylko już słabo widzieli.....................ciemno było :mrgreen: :mrgreen:

no właśnie, że akurat już jasno było, no prawie :mrgreen:

Skate or die!
:
chciałem uniknąć takiego precyzyjnego określenia, ale widzę że się nie da......byliście już nawalenie jak sputniki i problemy były z percepcją wzroku, za to było doskonale słychać.....zwłaszcza Satanistę i Ciebie :mrgreen: :mrgreen:

:
uuuuuuuuu.... to widzę że Towarzystwo na bogato pojechało :mrgreen:

G. Gerlach - polskie zegarki

Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
Tam zaraz na bogato :wink: ...................jak zwykle zawsze jakieś zegarki, parasolki i okulary giną , żeby się następnego dnia odnaleźć :mrgreen:

:
Svedos napisał/a:
problemy były z percepcją wzroku

Mówi się, że "szwankowała emisja oka" :twisted:

Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
tobie to wszystko szwankowało, żeś nawet adresu do domu zapomniał :mrgreen:

Skate or die!
:
UUUuuu :!: :!: :!: To gruuubo musialo byc, gruuubo :shock: :shock:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum