Dżiszokowe wariactwo
Odpowiedz do tematu

:
agaron napisał/a:
Na wakacje jak znalazł, tym bardziej, że takie kolory na ten sezon w modzie :razz: :mrgreen:

Ale jak słusznie zauważył jeden z przedmówców tylko z kolorystycznie dobranymi kąpielówkami. I można paradować... :razz: :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-05-23, 18:58, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
olek fajne "typy" masz na oku :grin:
Z wyżej wymienionych to osobiście wybrał bym GDF 100MB, ale jak już było wspomniane jest dość duży do tego jeszcze budowa dość specyficznie "układająca" się na ręku
warto przymierzyć przed zakupem :wink:
Co do kolorystyki jeśli odpowiada Ci czerwony, bierz, ale jeśli chciałbyś zatrzymać go DŁUŻEJ
musisz wziąć po uwagę że będzie się odbarwiał :evil:

Negatywy są świetne, zdolność odczytu wcale nie jest ZNACZNIE utrudniona.
Nie wspomniałeś o budżecie :twisted: to może i to Ci podpasuje :wink:

http://watchshock.com/arc.../GW-9110GY-1JF/
http://www.ebay.com/itm/C...#ht_1426wt_1185

Ostatnio zmieniony przez Maxio 2012-05-25, 20:45, w całości zmieniany 1 raz
Czas nie pieniądz, zawsze jest.
:
Z takiego "przyłożenia" to każdy będzie czytelny. Walne fote mojego w negatywie i zrobimy quiz "która godzina". :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-05-23, 19:07, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Myślałeś może o połączeniu negatywa z kontrastującymi białymi wskazówkami jak np w GA-100-1A1 ? Mam takowego i ze wskazówek godzinę odczytasz bez problemu, odnośnie negatywu to tak jak pisali, zależy pod jakim kątem patrzysz na zegarek, ale mając czytelne wskazówki niepotrzebny wyświetlacz :mrgreen:

Blaz
[Usunięty]
:
frog napisał/a:

Negatywy są świetne, zdolność odczytu wcale nie jest ZNACZNIE utrudniona.

Znacznie.

Miałem dwa. Więcej nie.

:
Ja mysle ze nie ma problemu

Blaz
[Usunięty]
:
Bo właśnie cyfry są widoczne tylko en face. :wink:

BTW: A na tym zdjęciu nie ma włączonego podświetlenia? :mrgreen:

:
Na moim nie .

:
Ale nie podświetlenia w zegarku, tylko ośietlenia zegarka do zdjęcia.

:
Jest trche gorzej niz w zwykłym ale nie ma problemu , powiem tak :mrgreen:

:
Blaz napisał/a:

Znacznie.

Miałem dwa. Więcej nie.

Nie wydaje mnie się
kilka przewinęło również mi się, :wink:
i tak na co dzień spoglądam pod dostatecznym kątem,
według mnie kwestia podejścia do tej sytuacji :lol:

Czas nie pieniądz, zawsze jest.
lajosz
[Usunięty]
:
Teraz raczej modne są kolorowe. Kolega ma zółtego /nie pamiętam modelu/ i wygląda super.

:
Negatyw nie zawsze negatywne konotacje musi miec :idea: :idea: :wink:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Pełna wersja forum