Więc jak już pójdziesz 'na miasto', namacasz się i przekonasz, że Orange Big Mako to naprawdę dobry wybór, to zapraszam na bazarek, gdzie usmiechnie się do Ciebie moja sztuka szukająca nowego domu
Pozdrawiam,
W.
Odpowiedz do tematu
:
:
Antigalacticos, jakis czas temu gdy jeszcze bywalem na kizi w tematach tego typu w wiekszosci pojawialy sie posty w tym stylu., odylajace do bazarku do zakupu zegarka od osoby odpowiadajacej na dany temat
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Dokładnie. I nie robimy takiej kryptoreklamy u nas, OK?
Aldreas, do Monstera, SKX007 czy Mako/Big Mako zawsze warto dołożyć. Oferują znacznie więcej niż kosztują.
Aldreas, do Monstera, SKX007 czy Mako/Big Mako zawsze warto dołożyć. Oferują znacznie więcej niż kosztują.
:
Co to jest odylać ?
Michał G. napisał/a: |
odylajace do bazarku |
Co to jest odylać ?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Sugerować danie dyla na bazarek
ciniol napisał/a: | ||
Co to jest odylać ? |
Sugerować danie dyla na bazarek
:
A.... rozumiem, Michał znany jest z dawania dyla np. przed Bowem.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ciniol, bo Tobie nigdy żadna literówka się nie zdarzyła...
Jedyna, która wyłapała cały sens.
Cytat: |
Sugerować danie dyla na bazarek |
Jedyna, która wyłapała cały sens.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
A co powiecie o J.Springs? maja bardzo fajne divery pytanie czy nie lepiej byłoby ta stówke czy dwie dołożyc do seiko czy spokojnie mozna go brac ?
Certina DS1, Seiko SNZF15k1, Citizen NY2300, Alpha Sub Green, MQJ, WostockX2, PoljotX2, Fossil, Diesel:D
:
aldreas, zależy jaki Jasiek i jakie Seiko, w niektórych przypadkach możesz dołożyć 100-200 PLN więcej, a i tak dostaniesz zegarek z dokładnie tym samym mechanizmem (w JS znajdują się werki od Seiko)
:
Się pozwolę zgodzić z kumotrem ... monster rulezzzz ...jest jedyny niepowtarzalny ...a orient...no cóż IMO wiele jest zegarków do niego podobnych...
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2012-06-11, 07:04, w całości zmieniany 1 raz
Michał G. napisał/a: |
aldreas, widziałem, macałem i miałem na zlocie i Orange Monstera i Big Mako pomarańczowe, imo Monster miażdży, BM jest takiese,,, |
Się pozwolę zgodzić z kumotrem ... monster rulezzzz ...jest jedyny niepowtarzalny ...a orient...no cóż IMO wiele jest zegarków do niego podobnych...
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2012-06-11, 07:04, w całości zmieniany 1 raz
lepsze jutro było wczoraj
:
Michal wiem ze Springs ma werki od seiko ale zastanawiam sie czy nie jest tak jak w lorusie (wedlug rozmowy z zegarmistrzem z TT np werk w lorusie automacie jest owszem od seiko ale o jakosc o wiele slabsza) i dlatego tez sie zastanawiam czy nie jest tez tak ze Springsem
Certina DS1, Seiko SNZF15k1, Citizen NY2300, Alpha Sub Green, MQJ, WostockX2, PoljotX2, Fossil, Diesel:D
:
Zamiast monstera wolałbym SKX007. Miałem czarnego i pomarańczę, wygrał czarny. Ostatecznie czarny też poszedł do ludzi, jakoś się nie polubiliśmy.
:
A wyjaśnił bliżej na czym ma polegać "o wiele słabsza jakość"?
aldreas napisał/a: |
wedlug rozmowy z zegarmistrzem z TT np werk w lorusie automacie jest owszem od seiko ale o jakosc o wiele slabsza |
A wyjaśnił bliżej na czym ma polegać "o wiele słabsza jakość"?
:
Nizsza marża.
ciniol napisał/a: | ||
A wyjaśnił bliżej na czym ma polegać "o wiele słabsza jakość"? |
Nizsza marża.
:
Odpowiedz do tematu
z tego co mowil sa bardziej awaryjne( rozmawialismy o tych diverach w automacie)