Odpowiedz do tematu
:
Ta archimede ma szanse...aczkolwiek stenek jest jakby najbezpieczniejszym wyborem
:
Ostatnio zmieniony przez strix 2012-06-13, 19:23, w całości zmieniany 1 raz
stenek wintydz olszyn GMT- jakbym nie robil eksperymentu na sobie to bym go nie sprzedawal. Jestem w 50% pewien, ze jednak do niego wroce. To piekny zegar, do luzniejszego garniaka, do sportowej marynarki, do wojskowych szortow. Dla jednozegarkowca - ideal. Nie moze sie niepodobac a sterczaca koronka wcale nie nie przeszkadza.
s
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2012-06-13, 19:23, w całości zmieniany 1 raz
:
Zmieniasz zdanie jak moja kobieta
strix napisał/a: |
sterczaca koronka wcale nie nie przeszkadza |
Zmieniasz zdanie jak moja kobieta
:
jakam sie ostatnio - za duzo stresu chiba
s
s
:
A ja tak z innej mańki
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Ostatnio zmieniony przez irek1981 2012-06-13, 22:08, w całości zmieniany 1 raz
Czarek - brałbym coś ze stenków.
Edyta:
Najlepiej pokaż mu stronkę i niech wybiera.
Edyta:
Najlepiej pokaż mu stronkę i niech wybiera.
Ostatnio zmieniony przez irek1981 2012-06-13, 22:08, w całości zmieniany 1 raz
:
Ten co szuka zna stronkę
Ten dla którego ma być, nie zobaczy....prezent
irek1981 napisał/a: |
pokaż mu stronkę |
Ten co szuka zna stronkę
Ten dla którego ma być, nie zobaczy....prezent
:
Tylko, że militarka i marina Stenka mają wr 30 a kolega chciał przynajmniej 100...
:
To ja - jako jednozegarkowiec - zwracam uwagę na typowe rolexowate sterczące uszy Stenka, które w noszeniu na co dzień mogą być bardzo denerwujące.
strix napisał/a: |
Dla jednozegarkowca - ideal. Nie moze sie niepodobac |
To ja - jako jednozegarkowiec - zwracam uwagę na typowe rolexowate sterczące uszy Stenka, które w noszeniu na co dzień mogą być bardzo denerwujące.
:
Zależy od szerokości nadgarstka, przy okrągłych, wąskich faktycznie mogą wystawać poza obrys - nie wszystkim to odpowiada
Odpowiedz do tematu
Cytat: |
To ja - jako jednozegarkowiec - zwracam uwagę na typowe rolexowate sterczące uszy Stenka, które w noszeniu na co dzień mogą być bardzo denerwujące. |
Zależy od szerokości nadgarstka, przy okrągłych, wąskich faktycznie mogą wystawać poza obrys - nie wszystkim to odpowiada
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW